Nordre Aker Budstikke

Gjentar suksessen på Myrerjordet

Astrid Mansrud fikk pris for morsomste rullator, av eldrebyråd Inga Marte Thorkildsen, da Nordre Aker arrangerte rullatorløp for hele byen på Myrerjordet. Til venstre står BU-leder Per H. Christiansen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Også i år blir det folkefest for de godt voksne på Myrerjordet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2017 kl 14:50

KJELSÅS: I 2016 var Bydel Nordre Aker vertskap for det bydekkende rullator- og stavgangløpet. Arrangementet ble en folkefest, med tilresende fra hele Oslo, og jublende supportere langs sidelinjen fra lokale barnehager. Elever fra Rønningen folkehøgskole var ledsagere, og sto for både musikk- og danseinnslag.

SE ALL RULLATORMOROA FRA 2016 HER!

I år blir arrangementet på Myrer i noe mindre skala, og det er eldre innbyggere i Nordre Aker som inviteres på festen, som holdes 14. juni klokka 11-14.

– Vi arrangerer nå Mylder på Myrer for tredje gang, som er en aktivitetsdag for eldre i Nordre Aker bydel. Det vil være fysiske aktiviteter som bl.a. rullator-/rullestolløp, fotball, stavgang, boccia og ikke minst instruksjon av de nye flotte treningsapparatene på Myrerjordet som skal være tilpasset bl.a. eldre brukere, sier Tone Lie, ergoterapeut i Rehabiliteringsenheten på Myrer.

Dagen åpnes musikalsk av Maridalen trekkspillklubb.


– Vi er også så heldige å få besøk av Bengt Ole Nordstrøm som skal spille gitar og ha allsang med oss. Han fikk Demensprisen for 2016, sier Lie.

Det vil bli enkel bevertning, og mulighet for transport for dem som trenger det.

– Vi håper at det kommer mange eldre beboere i Nordre Aker bydel. For de som har behov for transport er det bare å ringe til Mona på Frivillighetssentralen på Kringsjå (tlf. 22950305). Hun vil koordinere transport med de nye bussene i bydelen, sier Lie.

SE ALL RULLATORMOROA FRA 2016 HER!

LES OGSÅ: Endelig åpnet nye Myrerjordet!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...