Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Gjett om disse kjelsåsgutta er glade!

Kjelsåsgutta 04 - til topps i Messecup på første forsøk med sluttspill! Foran: Piet, Eirik, Amund, August. Bak: Hogne, Sebastian, Zokrates, Trym, Jens, Leo, Henrik, Kasper, William, Simen, og Victor. Foto: PRIVAT

I helgen var stort og smått fra Kjelsås Håndball samlet i Tønsberg om Messecup. Først til topps G-04, så fulgte flere på utover dagen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.05.2016 kl 08:14

KJELSÅS/TØNSBERG: Begge kjelsås G-04-lag kjempet seg til A-finalen i helgens Messecup i Tønsberg.

Hårek og Kark

Hårek - det ene laget til kjelsås G-04, ble slått ut i kvartfinalen av Teie.

Stor spenning da Kark, kjelsås G-04 andre lag klokken 11.40 søndag formiddag var klare for finale mot Grane Arendal, etter å i semifinalen ha slått ut Tønsberg Turn med god margin - 9-2.

Og første året med slutt-spill og plassering, kliner 04-gutta til i den populære cup'en i Tønsberg.

– Maktdemonstrasjon

– Finalen ble en maktdemonstrasjon i første omgang. Kjelsås Kark ledet 4-1 etter første 10 minutter. Flotte mål og en keeper som sto som en mur, oppsummerer hovedtrener Thea Westli.

– I andre omgang fortsatte Kark i samme stil og "knuste" Grane 6-3. Dermed vant Kjelsås hele turneringen i sin klasse! Jeg føler meg veldig stolt. Gutta storspilte og dette var en formidabel lagseier for hele G04! sier en veldig fornøyd hovedtrener for Kjelsås Gutter-04.

Etter at Nordre Aker Budstikke skrev om G-04, så vant også både G-02 og G-03 A-finalene. I tillegg vant Kjelsås J-17 også A-finalen.

Seier i A-finalen også for 02-gutta fra Kjelsås. Foto: PRIVAT

Første gang

For noen så var det også første gang i Messecup, som disse blide 07-jentene med trenere, fra Kjelsås.

Foto: PRIVAT

Her kan du følge lagene utover dagen og lese om resultatene for de andre kjelsåslagene som er ferdigspilt i helgens Messecup i Tønsberg.

Kjelsås jenter 05 stilte med fire lag i Messecup 2016. Foto: PRIVAT

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...