Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

God sommer!

Dagens papirutgave av Nordre Aker Budstikke er den siste du holder i på noen uker. Nå tar vi sommerferie frem til torsdag 16. august. Men vi skal oppd...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.06.2007 kl 10:20

Dagens papirutgave av Nordre Aker Budstikke er den siste du holder i på noen uker. Nå tar vi sommerferie frem til torsdag 16. august. Men vi skal oppdatere vår nettside gjennom sommeren, slik at dere lesere likevel skal få et innblikk i hva som rører seg i bydelen også i løpet av sommerukene.

Men før vi tar sommerferie vil vi takke for alle gode tips og innspill som har kommet til redaksjonen det siste året. Uten dere lesere hadde vi ikke kunnet lage Nordre Aker Budstikke. Dere sørger for at vi lettere kan ta lokalmiljøet på pulsen og skrive om det dere er opptatt av. Leserundersøkelser viser at folk i Nordre Aker bydel er blant beboerne i Oslo som er mest opptatt av lokalmiljøet og lokalavisen sin. Det er vi glade for, og vi vil gjøre vårt beste for at dere også etter sommeren vil få en minst like god lokalavis.

Etter sommeren vil årets kommunevalg utvilsomt prege spaltene i Nordre Aker Budstikke. Vi skal sørge for at dere er oppdatert på hvem som stiller til valg i bydelen før dere går til valgurnene mandag 10. september. Dere skal få vite hvilke saker lokalpolitikerne er opptatt av, og hva de lover å utrette i ditt nærmiljø. Etter valget skal vi som din lokalavis sørge for at valgløftene ikke skal gå i glemmeboken.

Vi skal selvfølgelig også følge opp sakene som har preget avisen de siste månedene: Sykkelvei i Maridalen, rehabilitering av skolene, utbygging av Ullevål Stadion, barnehage i Skar leir, oppgradering av Voldsløkka, sikre skoleveier, barnehagekøer og eplehageutbygging.

Mange av dere er snart på vei til deres eget private sommerparadis, være seg ved sjøen, på fjellet, på landet eller i utlandet, mens andre belager seg på å tilbringe sommeren hjemme i bydel Nordre Aker. Vi håper dere alle finner den gode feriefølelsen, og ønsker dere en riktig god sommer.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...