Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Godt ikke denne traff noen

Ikke småtterier i veien. Foto: PRIVAT

Denne svære steinen har rast ut midt i veien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.03.2017 kl 09:58

MARIDALEN: Det raser fra «fjellveggen» - denne kampesteinen ligger nå midt i veien.

Mye brukt turvei

På en av bydelens mest brukte turveier, turveien mellom Langsetløkka og Sanner gård, som går langs Maridalsvannet.

Nylig

– Jeg tror dette må ha skjedd veldig nylig, en av de siste dagene. Det lå ihvertfall ikke her sist jeg løp her for noen dager siden. Snøen har heller ikke smeltet under. Dette er en skikkelig stor stein, understreker leser av avisen, og som har sendt bildet til Nordre Aker Budstikke.

Denne veier nok litt. Foto: PRIVAT

Leseren forteller også om andre mindre steiner som har rast ut langs samme turvei.

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Bymiljøetaten om saken.

– Denne var ukjent, men ikke uventet at slikt skjer nå på våren. I løpet av vinteren har vann i sprekker sprengt stener litt ut, og steinen henger i isen så lenge det er frost. Når det tiner kan steinen falle ned, utdyper Knut Johansson, seksjonssjef i Nordmarka.

Vurderes sikring?

– Vi skal sjekke stedet, men kan ikke sikre alle steder. Dette er natur – slik vi gjerne vil ha den så lenge det ikke er «menneskeskapt», understreker Johansson.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...