Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Gratis alpintrening og heiskort hver fredag

Alpintrening i Trollvann. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Kjelsås Alpin inviterer generøst til gratis alpintrening og heiskort. Har du ikke utstyr, så fikser klubben det også.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSENKOLLEN/KJELSÅS: Hver fredag i mars er det fritt frem for barn- og unge som har lyst til å prøve alpintrening i Trollvann, helt gratis - både heiskort og eventuelt lån av utstyr.

Les også: NRK har en plikt til å vise idrettens mangfold

Ingen "lat" sport

- Kjelsås alpin ønsker å fremme og vise frem alpinsporten, som vi er så glad i. Noen forbinder alpinsporten med å være en sport for late, heisen opp og kjøre ned. Men sannheten er at det finnes nesten ingen sport i verden som setter, de samme krav til styrke, hurtighet og egentlig alle parameterne innafor trening, ifølge alpinsjefen Arild Olsen i Kjelsås IL.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Marsprosjektet "BLI MED" er også i samarbeid med Norges Idrettsforbund, og starter opp 6. mars.

Gratis heiskort og lån av utstyr

- Alle barn og ungdom mellom 7 og 14 år fra bydelen inviteres til å stå gratis på ski i Oslo skisenter hver fredag i mars, oppfordrer Olsen.

Ikke bare sponser klubben heiskort og utlån av utstyr.

Les også: Lynnedslag i Hafjell

Trenere

- Vi stiller også med trenere som kan veilede skiteknikk. Det blir også mulig å prøve seg på litt løypekjøring med porter, med veiledning og øvelser.

Men det stopper ikke der for alpin generøsitet. Som en forlengelse av prosjektet, følger alpinklubben opp med gratis barmarkstrening i hallen på Grefsen stadion, alle fredager i april, oppstart fredag 10 april.

Barmarkstrening

- I hallen blir det fokus på koordinasjonstrening og turn, og mulighet til å teste "air track" - en lang matte med trampoline effekt. Så her blir det også mye morsom trening.

Følgende datoer er blinket ut i mars:

  • 6 mars kl 18:00-20:00
  • 13 mars kl 18:00-20:00
  • 20 mars kl 18:00-20:00
  • 27 mars kl 18:00-20:00

Her kan du lese mer om prosjektet og om Kjelsås alpinklubb

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...