Nordre Aker Budstikke

Gratulerer med seier i Tønsberg!

Kjelsås Gutter 05 med tidligere håndballstjerne Tonje Larsen, som fulgte hele kampen og delte ut prisen for beste prestasjon i finalen.

Kjelsås-gutta dro fra i 2. omgang, og sikret en solid seier mot Langhus.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2018 kl 21:26

KJELSÅS: Denne helgen har Kjelsås-gutta vært i Flint Tønsberg Cup. Det fortelles om en spennende finale, gikk Kjelsås til slutt av med en solid seier mot Langhus.

– Kjelsås har møtt flere av de beste 13-årslagene fra hele Østlandet. Langhus er også et godt lag, som vant over det ene av våre to lag i kvartfinalen. Etter en tøff semifinale mot Flint, et sterkt lag som slo oss i finalen i Ski Cup forrige helg, var vi spente på hvordan vårt andre lag kom til møte Langhus i finalen, oppsummerer laget og hovedtrener Lars-Erik Sonerud til lokalavisa.

Dro fra i 2.omgang

Han forteller at det var en jevn kamp, helt til 2. omgang var i gang:

– Da fikk Kjelsås-gutta for alvor grep på kampen. Til slutt vant vi 17-11, og det sier litt om hva som bor i disse spillerne. Vi vant cupen, og er veldig stolte over hvordan alle spillerne på begge lagene våre kjempet og stod på gjennom 12 kamper i en ganske så tøff helg.

Lagets nummer 5, Ferdinand Steen, fikk premien for beste prestasjon i finalen.

Høyt nivå

Det fortelles om et lag med mange gode spillere:

– Vi har veldig mange spillere med høyt nivå. Derfor har vi i år fokusert på å ha to lag i nesten alle cuper, og vi ser ofte at alle på laget tar ansvar. Noe som er med på å bidra til at vi kan spille helt på høyde med de beste motstanderne. Vi har nå vunnet flere cuper med delte lag, mens fokuset faktisk først og fremst har vært på det sosiale og på at alle skal få mye spilletid, ifølge trener Mariann Staxrud Utstutmo.

– Forrige helg var vi i utgangspunktet mer enn fornøyde med at vi kom til A-sluttspillet med begge lag. At vi gjør det så bra er en hyggelig bonus til en spillegruppe som trener hardt og fokusert gjennom hele året, tilføyer Sonerud.

HER KAN DU SE FLERE RESULTATER FRA CUPEN

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...