Nordre Aker Budstikke

Gratulerer som norgesmester!

Kristiane Rolstad, norgesmester i skiskyting på rulleski. Foto: PRIVAT

Moro å bli norgesmester på rulleskiskyting på Voss, når «halve slekta» til Kristiane Rolstad fra Lofthus nettopp bor på Voss.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2020 kl 18:47

KJELSÅS: Kjelsåsjenta Kristiane Rolstad fortsatt 17, men går i klassen K-19 ble i helgen norgesmester under NM rulleskyting på Voss, i sprint

Fra oppsummeringen: Kristiane traff ni treff, og sammen med høy fart på ski så vant hun klart sprintdistansen. Kristiane har flere NM-medaljer fra før, men dette er hennes første gull. Kristiane går i tredje klasse på NTG Lillehammer og treneren der, Anne Elvebakk, er også fra Voss. Kristiane går skiskyting for Oslo skiskytterlag som rekrutterer unge skitalenter fra Nordre Aker.

Kristiane Rolstad - i farta på Voss i NM i skiskyting på rulleski. Foto: PRIVAT

Gratulerer som norgesmester, hva føler du nå?

– Takk, hva skal jeg si, ler Kristiane da Nordre Aker Budstikke ringer til Lillehammer.


– Jo, jeg kan ihvertfall si at mye trening gir resultater. Men likevel, i august var jeg litt skadet og tok det med ro. Så det var ikke helt forventet dette her, siden jeg ikke hadde fått trent som jeg ønsket i august. Men kanskje var det det at jeg senket skuldrene og ikke stressa noe, som gjorde at alt ble bra?

Lurer Kristiane, som startet skikarrieren i Kjelsås Langrenn.

Og kanskje var det hun som hadde flest supportere rundt løypa under NM'et? For halve slekta til Kristiane bor nettopp på Voss:

– Seieren ble ihvertfall feiret med et familietreff, forteller norgesmesteren fra Lofthus.

Etter endt videregående på Lillehammer, så har ikke planer om å flytte hjem igjen:


– Jeg tenker å bli på Lillehammer, satse fullt på skiskyting videre, og studere ved siden av.

Bare å ønske lykke til videre.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...