Nordre Aker Budstikke

Gratulerer som vinnere av Snø Cup!

Johannes og Tuva, fra henholdsvis Kjelsås IL/langrenn og Lyn Ski, vinnere av seseongens Snø Cup. Foto: Morten Dybdahl

Lokale Tuva og Johannes best i Snø Cup.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.03.2019 kl 18:38

NORDRE AKER: I helgen gikk finalene for Snø Cup 2018/2019. Det er skikretsene i Akershus, Oslo og Østfold som inviterte til Snø Cup i langrenn for klassene 15-16 år, født 2004 og 2003.

Alle løpere tilknyttet en klubb i Akershus, Oslo eller Østfold, og som har tegnet skiforbundets lisens, deltar automatisk i Snø-Cup, skriver Norges Skiforbund på nett. Her kan du lese mer og se hvilke renn som er med i Snø Cup.

Tuva og Johannes

Nettstedet langrenn.com forteller at gjennom vinteren har rundt 400 løpere vært i løypene, og med i cupen.

– Finalen var lagt til Nordåsen skistadion - hvor dyktige Bjerke IL lørdag stod som arrangør av Nordåsenrennet - nå skulle Cup´n gjøres opp, skriver nettstedet.

Og lokale Tuva Anine Brusveen-Jensen, fra Lyn Ski, vant cupen i klassen 16 år, mens i gutteklassen vant Johannes Edelssønn Galåen, fra Kjelsås IL.


HER KAN DU LESE MER OM SNØCUP PÅ LANGRENN.COM

Bare å gratulere med knallinnsats gjennom sesongen!

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...