Nordre Aker Budstikke

Gratulerer til Tåsenplogen med EM-medalje!

Oskar Marvik, også kjent som Tåsenplogen, tok for andre året på rad U23-bronse, tirsdag. Her fra i fjor, da han også måkte inn EM-bronse i U23. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/PRIVAT

For andre år på rad ble det medalje i U23 EM for Oskar Marvik - også kjent som Tåsenplogen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.06.2018 kl 22:03

TÅSEN: Oskar «Tåsenplogen» Marvik fra Sportsklubben av 1909 - SP09 - vant tirsdag bronse for andre året på rad, i 130 kg klassen i U23 EM.

Marvik ble for to uker siden også Nordisk mester for seniorer, og vant Årets Norgesmesterskap for seniorer tidligere i år, hvor han i tillegg ble tildelt Kongepokalen.

Dårlig med ferie

U23 blir i år arrangert i Istanbul, i Tyrkia. Marvik møtte en russer i bronsefinalen og vant.

– Nå blir det dårlig med sommerferie på Marvik, som skal delta i U23 VM til høsten. Også EM og VM for seniorer står på programmet for Tåsen-gutten. Dette er en stor dag for oss i SP09 og en utrolig prestasjon av Oskar. Oskar får nå resultatet av mange års hardt arbeid. Han trener målrettet hver dag og gir 110% på treninger, fra pressemelding fra klubben.

Miljøet viktig

– Selv om bryting er en individuell sport, har også miljøet rundt mye å si. Gode sparringspartnere i SP09 og på landslaget, samt fantastiske trenere gjennom årenes løp har gitt Oskar mulighet til å utvikle sine ferdigheter.


Også viktig å trekke frem sponsorer, familie og venner som en stor bidragsyter til at Oskar har mulighet til å satse mot sitt store mål - OL i Tokyo-2020.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...