Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Grei tok med tre poeng hjem til Groruddalen

Vant lokaloppgjøret mot Lyn og tok sin første seier for sesongen.

FORNØYD: Grei-kaptein Marlene Young var veldig glad etter lagets første seier.

Grei-jentene sang «best i byen» da de gikk til garderoben etter seieren over Lyn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: - Vi har aldri tapt for Lyn. Det er alltid morsomt å møte laget og det betyr litt mer enn tre poeng, smiler Grei-kaptein Marlene Young etter 1-0 seieren søndag formiddag.

Første seier

Foran søndagens 1. disivjsonsoppgjør på Kringsjå hadde Lyn vunnet sine to første kamper, mens Grei sto med en uavgjort og ett tap.

Se terminliste og tabell her

Selv om Lyn var det laget som vartet opp med den beste fotballen, var det Grei som tok med seg alle tre poengene hjem til Groruddalen.

Seiersmålet kom etter en corner som midtstopper Kaja Skare satt i mål fem minutter ut i 2. omgang. Lyn på sin produserte noen farligheter, både i 1. - og 2. omgang, uten at de klarte å overliste Greis gode keeper Ida Norstrøm.

- Dette var en sliteseier. Vi gir bånn pinne hele kampen og jobber for hverandre. Vi møter et bra lag i dag. Det var utrolig viktig at vi tok vår første seier, sier Marlene Young.

Laget har tatt fire poeng av ni mulige så langt, og laget ønsker å kjempe helt i toppen.

- Målet er å havne høyere enn 3. plassen i fjor. Vi har mistet to gode spillere fra i fjor, men det er uansett igjen en veldig god gjeng, sier Young.

Skuffet Lyn-trener

Lyn på sin side har startet sesongen veldig bra, men spillerne måtte gå slukøret inn i garderoben etter kampen.

- Dette var surt. Jeg føler vi har god kontroll, men de scorer på en dødball. Vi skaper nok sjanser i dag, men de har en veldig god keeper, sier trener Tore Fjørtoft.

LES OGSÅ: Lyns herlige gulljenter

Fortsetter Lyn å spille fin fotball utover sesongen kan det bli veldig artig på Kringsjå fremover.

- Målet er å bli bedre enn i fjor da vi endte på 5. plass. Det blir uansett veldig jevnt i 1. divisjon, hvor alle kan ta poeng fra hverandre, sier Fjørtoft.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...