Nordre Aker Budstikke

Mye å glede seg til:

Gull til «Tåsenplogen»!

Tåsenplogen, Oskar Marvik, helt til topps i helgen. Foto: Utlån/NBF

Mye å glede seg til for Oskar «Tåsenplogen» Marvik.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2021 kl 10:22

TÅSEN: Det norske brytelandslaget for seniorer har vært på treningssamling i utlandet siden nyttår og avsluttet denne samlingen med deltakelse i brytestevne Hungary Grand Prix i Tata, lørdag. Sportsklubben av 1909 (SP09) oppsummerer til Nordre Aker Budstikke at stevnet er i World cup-serien og det var med brytere fra 15 nasjoner. Med på dagens internasjonale brytestevne var også SP09-bryteren og tåsengutten Oskar «Tåsenplogen» Marvik.

– Marvik, som bryter i 130-kilosklassen, slo regjerende europamester Alin Alexuc fra Romania 2-0 i dagens finale og vant gullet. Marvik skal også være med i et brytestevne i Budapest 18.-21. mars, og forsøke å kvalifisere seg til OL i Tokyo til sommeren. Med lørdagens resultat han han fått på seg en god dose selvtillit, som kan komme godt med i kampen om en OL-plass, sier Håvard Solli Bergheim, leder av SP09.

Han kan legge til at i høstferien 2021 så skal Oslo arrangere VM i bryting på nye Jordal Amfi.

– Dagens resultater viser at Marvik, som nærmest er på hjemmebane å regne i dette verdensmesterskapet, vil kunne hevde seg godt. Vi gleder oss til å vise Norge hvor stor vår idrett er. Dette vil bli et arrangement med flere enn 1000 deltakere, og som vil bli godt dekket også gjennom TV-sendinger, ifølge Solli Bergheim.

Oskar Marvik. Foto: SP09

2.-10. oktober

Blant annet skriver NRK at mesterskapet som vil samle deltakere fra 100 land til høsten, vil ett av de største idrettsarrangementene i Norge siden OL på Lillehammer.

NRK lover en fyldig dekning av mesterskapet og spennende TV-øyeblikk.

OL i Tokyo arrangeres to måneder i forveien, og med gode norske prestasjoner i OL håper bryteforbundet på folkefest på Nye Jordal Amfi, står det også i NRK-saken.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...