Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Gutt på sykkel påkjørt i gangfelt

Sammenstøt bil og sykkel ved Ullevål fredag morgen. Foto: ILLUSTRASJON

Skal ha syklet ut i fotgjengerfeltet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.09.2017 kl 11:23

ULLEVÅL: Like før klokken 8.30 tvitrer politiet følgende:

– Ullevål: Syklist påkjørt av bil. Trolig ikke alvorlige skader. Ambulanse og politi er på stedet.

Politiet tvitrer videre litt senere:

– Vitner beskriver at syklisten ble påkjørt i det han syklet over et gangfelt. Han er ikke alvorlig skadet og kjøres legevakta. Vi avhører.

I begynnelsen av tenårene

Operasjonsleder Rune Hekkelstrand ved Oslo Politidistrikt forteller fredag morgen til Nordre Aker Budstikke, at politiet nå er på stedet og snakker med vitner til ulykken.


– Dette gjelder en syklist i begynnelsen av tenårene. Han er tatt med til legevakta for en sjekk.

– Når det gjelder å sykle over i fotgjengerfelt, så er det ikke forbudt. Men bilister har ikke vikeplikt for syklister, på samme måte som med fotgjengere, hvis de sykler rett ut i gangfeltet, forteller Hekkelstrand.

Og referer også til Trygg Trafikk.

Hendelsen skjedde også ved fotgjengerfelt med lysregulering ved Ullevål sykehus, og politiet jobber nå med å finne ut av om det er syklet eller kjørt på feil lys.

Nok en ulykke

Like før klokken halv ti skjedde det enda en ulykke med sykkel og bil. En kvinnelig syklist ble tatt hånd om av ambulanse ved Tåsen senter. Les mer om det her.


LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...