Nordre Aker Budstikke

«Gutta boys» igjen ute og går på jordet

Myrerjordet på Kjelsås, og hvor denne gjengen trimmer seg. Foto: ROAR TRYGGAN

– De ble veldig glade over at noen har måkt løype til de, og de synes dette var veldig sprekt gjort, videreformidler Roar Tryggan til Nordre Aker Budstikke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.01.2019 kl 11:15

KJELSÅS: Erik, Henning og Olav er mellom 88 og 92 år, og ønsket at noen ville måke rundløypa på jordet. Det skjedde i onsdag kveld, men så var spørsmålet: Hvem hadde laget løypa?

- Det ser ut som om nyttårsønsket til Erik, Henning og Olav slår inn. I kveld har noen måkt løypa rundt Myrerjordet. Dette blir en fin overraskelse for gutta boys. Men hvem har forbarmet seg over rundløypa på Myrerjordet? spurte Tryggan.

– Det er ikke dypt måkt. Har noen dratt en spissplog etter seg? Jeg tror dette kan være snakk om menneskekraft.

Dekktrekk

Det tok noen timer etter at saken ble publisert, før det «tikket inn» en melding til Nordre Aker Budstikke, og det var trekktrening med bildekk som laget løypa:

- Så gøy det ble løype og fornøyde folk av treningsturen i går da. det er fin motivasjon for flere runder. Vi er flere som trener med dekktrekk sammen. Det er en fin og gratis trening - vi kjenner hverandre fra barselgruppa. Vinterstid vil vi jo ikke ødelegge skiløypene, om sommeren trekker vi rundt Maridalsvannet blant annet, så derfor tok jeg runden på Myrerjordet i går. Nå lover jeg å legge treningsturen innom der ukentlig, med de andre i gruppa også - så blir det litt bredere vei også, sa også Linda.


HER KAN DU LESE HELE SAKEN FRA TORSDAG

Det var Linda, som onsdag kveld var ute og trente med dekktrekk, på Myrerjordet, og det ble til en fin løype for Erik, Henning og Olav. Foto: PRIVAT

– Sprekt

Erik, Henning og Olav har testet løypa. Roar Tryggan møtte gutta på jordet fredag, og forteller at de er veldig fornøyde og takker for måkingen:

– De ble veldig glade over at noen har måkt løype til de, og de synes dette var veldig sprekt gjort, videreformidler Tryggan til Nordre Aker Budstikke.

OPPDATERT: Lørdag formiddag legger Roar Tryggan til følgende: I dag var det «motorvei» på Myrerjordet. Fantastisk - nå kan man gå i bredden!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...