Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Gutta er i finalen!

Edvard, Ylber, Magnus og Oskar (foran) i Exright. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Nå skal de fikse så pitchen (!) sitter enda bedre fremover, i den nye treningsbusinessen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2017 kl 12:26

NYDALEN: Ungt entreprenørskap blomstrer i Nydalen. Magnus Rajka, daglig leder, Oskar Nygren, økonomiansvarlig, Edvard Øfsthus Toft, markedsføringsansvarlig, og Ylber Demiri personalansvarlig som alle er 2. klasse-elever ved Nydalen videregående skole og gründere av ExRight.

– Vi har alle holdt på med trening i oppveksten, og holder fortsatt på med trening, fortalte Magnus til Nordre Aker Budstikke i forrige uke, om bakgrunnen for forretningsideen og det som ble til ExRight. ExRight handler om å utvikle treningsopplegg tilpasset hver enkelt - på nett.

Riktig treningsveiledning er viktig. Her Magnus og Oskar. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Videre.

– Konsekvensene av å trene feil kan være fatale. Gjennom nettsiden vår selger vi billige treningsopplegg som er tilpasset hver enkelt, og også i forhold til de målene man har for treningen.

Under femtilappen kan du få tilsendt treningsopplegg fra de unge gründerne.

Denne uken var det Fylkesmesterskapet i Oslo. Og der gjorde gutta det veldig bra.

Vi kom videre til finalen i entreprenørskap. Vi har også inngått et samarbeid med getFit slik at alle som kjøper et tilpasset treningsopplegg får rabatt i butikken deres! Og til slutt har vi fått en ny personlig trener til bedriften, forteller gutta om det som har skjedd siden forrige uke.

Også GetMoving fra Nydalen videregående skole har kommet seg til finalen - les mer om bedriften her - Vil hjelpe flere barn og unge ut i fysisk aktivitet

Finalen finner sted 23. mars i Sentralen - 16 entreprenørskap er med i finalen.

Hva skal det skjerpes og terpes på frem mot finalen?

– Vi skal forandre litt på pitchen slik at den sitter enda bedre og jobbe hardt slik at vi presterer optimalt, sier Magnus i ExRight.

Pitchen?

– Vi har jo fått et nytt samarbeid, så det blir litt endringer. Pluss var vi litt stressa i første runden, så det må vi takle litt bedre, utdyper Magnus.

Konkurransen består av en to minutters pitch - eller presentasjon, så er det samtale med juryen etterpå.

God læring

Gutta forteller om god læring i entreprenørskap siden oppstarten.

– Blant annet har vi gjennom skoleåret så langt møtt mange interessante mennesker, bedrifter og fått sett hvor spennende næringslivet kan være. Vi har fått flere samarbeidspartnere som TINE, getFit og Mediahuset Nydalen. Disse samarbeidene har gjort at vi som bedrift har fått muligheten til å utvikle oss optimalt og lære mest mulig, forteller gründerne.

Edvard Toft, Magnus Rajka, Ylber Demiri og Oskar Nygren ved Nydalen videregående skole. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Selskapet er selvfølgelig registrert Brønnøysundregistrene, og det er nedlagt mye tid i driften, ved siden av skolearbeid og ikke minst Nydalsrevyen.

– Vi opparbeidet oss en stor kundebase på rundt 7000 personer, og over 100 personer har mottatt produktet vårt! Vi er veldig fornøyde med salget vårt men ønsker å nå enda flere, slik at alle som ønsker kan få en optimal treningshverdag.

HER KAN DU LESE HELE SAKEN FRA FORRIGE UKE

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...