Nordre Aker Budstikke

Gutta gleder seg - bare timer igjen

Lyn-gutta på trening, søndag blir det endelig kamp. Foto: LYN 1896 FK

Flere enn 600 dager siden forrige kamp, da passer det vel bra å klinke til mot et Eliteserie-lag:– Vi starter uansett vår langsiktige tankegang mot fremtiden, Lyn lever!, understreker daglig leder i Lyn 1896 FK, Bjørn Gohn Jønsberg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.07.2021 kl 08:25

KRINGJSÅ: Mange gleder seg til i morgen - Lyns A-lag herrer i tredjedivisjon skal endelig få spille en fotballkamp. Og heller ikke hvilken som helst kamp, men første NM-kamp, og det mot Vålerenga i Eliteserien, på Bislett klokken 16.15:

– Ja det er klart man gleder seg til kamp når det er over 600 dager siden siste. Dette blir moro for alle som heier på Lyn, og ikke minst for hele norsk fotball som endelig er i gang igjen, så dette blir en viktig merkedag, sier daglig leder i Lyn 1896 FK, Bjørn Gohn Jønsberg til Nordre Aker Budstikke.

Og kanskje står det også noen tidligere Lyn-gutter på andre siden av banen:

– Jeg tipper at en Lyn-gutt starter, Jacob Dickov Eng regner jeg med er å se i startoppstillingen. Morsomt for hans del å kunne gå fra G16 her til å komme innpå i tippeligaen. En fantastisk fotballspiller som vi hadde ønsket sterkt med videre her i prosjektet vårt.

Men Vålerenga har spilt mange kamper, det har ikke Lyn - 3. divisjon har som mange andre ikke fått spille i pandemitiden:


– Selv om vi ikke har spilt fotball på enn så lenge, og at Vålerengen har vært i full sesong med alle mann alle i den samme tiden, taler jo absolutt ikke til vår fordel. Men jeg er alltid optimist av meg så regner med at vi leder 1 – 0 til det er gjenstår 5 minutter, går til 3-3 i ekstra omgangene før vi avgjør på straffe!

– Vi får vel si en ekte Lyn-gutt her som tar den siste og avgjørende straffe, Daniel Schneider. Kvelden er komplett. Så lenge alle gutta gir viser entusiasme og gir hundre prosent, og at Bastionen gjør det samme, så skal vi si oss stolte uansett resultat. Vi starter uansett vår langsiktige tankegang mot fremtiden, Lyn lever!

Gohn Jønsberg sier videre at det kan være 2000 tilskuere på kampen:

– Vi håper alle får en uforglemmelig kamp som den aller første for vår del etter lang ventetid. Vi skjønner helt klart at dette er midt i fellesferien og det skaper nok noe utfordringer, men oppfordrer alle som er på Norges- turne om å ta turen hjem, dette er verdt turen - billetter får du på ticketco.no, oppfordrer han.

Lyn spiller også sin første seriekamp på lenge, på Kringsjå, 8. august mot Årdal.


HER KAN DU LESE MER OM LYN 1896 FK

Andre NM-kamper

Kjelsås gikk lørdag videre i NM, etter å ha vunnet borte mot Lokomotiv Oslo, 1-0, etter en heading av Kjelsås Martin Helmer Rusten. I serien har Kjelsås kun 10 poeng og ligger på en niende plass.

Skeid spiller søndag borte mot Oppsal i første NM-kamp, klokken 16.00 - forøvrig blir det spennende å se om Skeids ønsker for dagen blir innfridd av vertene. Skeid har forøvrig kommet godt i gang med serien, og ligger på en andre plass på tabellen, ett poeng etter serieleder Arendal, og to poeng foran tredjeplassen og Egersund.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...