Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Gutta sto på og jobba hele veien!

Glade lynspillere - på Bislett 2. påskedag mot Tynset. Foto: LARS OPSTAD/KLADD.NO

Sier en veldig fornøyd lyntrener Thomas Andre Ødegaard om serieåpningen 2. påskedag på Bislett, men som kanskje ikke var så fornøyd med baneforholdene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2017 kl 15:58

BISLETT: Seriestart for 3. divisjon 2. påskedag.

Kanskje litt sjokkstart for lynsupporterne, da gjestene fra Tynset tok ledelsen like før første halvtimen var spilt på Bislett.

0-1 til gjestene ble også pauseresultatet.

LES OM DE ØVRIGE KAMPENE:
Ble med nesten for Kjelsås i 2. divisjon
Skeid stanget inn tre poeng i Trysil, 2. divisjon
Sterk Korsvoll-seier på Gjøvik i 3. divisjon
Startet bra, men ble skummelt for Lyn Damer i 1. divisjon

Utlignet i andre

Og Bastionen og andre fremmøte Lynfans måtte vente helt til 57. spilleminutt, før Johannes Fylkesnes Johannessen utlignet.

Rundt 20 minutter senere i andre omgang var det Amadou Koulibaly Conde som fikk ballen i mål, og Lyn tar ledelsen.

Og lettet var nok lynsupporterne, trener og andre, da Felix Boe-Tangen satte straffen i mål i 82. spilleminutt, og sikret tomålsledelse på Bislett 2. påskedag.

0-1 - ble til 3-1 til Lyn på Bislett, mot Tynset i første seriematchen. Fadel Karbon
henger i lufta. Foto: LARS OPSTAD/KLADD.NO

Magi i dag?

– Jeg mener at vi ihvertfall bør være ett av lagene som kjemper om å rykke opp. Jeg kommer jo som trener fra eliteserien, så er vel kanskje noen som forventer at jeg kan trylle, men det kan jeg altså ikke. Så får vi se, sa ny trener for sesongen, Thomas Andre Ødegaard til Nordre Aker Budstikke for få uker siden - les hele saken her.

Kanskje var det litt magi som gjorde at Lyn snudde kampen, i hvert fall fra å ligge under 0-1 til pause?

– Vi skapte så mange gode sjanser i første omgang også, så nærmest tilfeldig at vi ble liggende under i første omgang. Jeg tror vi hadde mellom 10 og 15 store sjanser i første omgang, oppsummerer Ødegaard til Nordre Aker Budstikke etter kampen 2. påskedag.

Dårlig bane

Men noen finspill var ikke lett å få til.

– Banen var fryktelig vanskelig å spille på, og det ble mye hopp og sprett. Så det ble mer kriging og duellkamp, enn flott spill. Men strålende at gutta klarer å krige seg til tre poeng i første seriematchen. Det var jo det det aller mest handlet om i dag, å sikre de tre poengene, sier treneren videre.

Felix Boe-Tangen i farta, og som satte inn straffe 3-1 til Lyn. Foto: LARS OPSTAD/KLADD.NO

Det ble noen bytter og litt endring fra andre omgangen.

– Vi så hvor Tynset sleit litt, så da endra vi også litt. Og det tok jo ikke så lang tid før det ga uttelling. Vi er veldig fornøyd med det vi produserer, vi greier å skape mange sjanser gjennom kampen, gutta sto på og jobba så bra hele veien, roser Ødegaard.

Her kan du alle spillefakta fra kampen.

Neste kamp for Lyn er borte mot Raufoss.

Korsvoll spiller også i 3. divisjon, og vant også første seriekamp. Borte mot Gjøvik-Lyn - les mer her.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...