Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Gutta våre har et veldig stort potensiale!

Lenge før serien er slutt, har disse håndballgutta 2000 fra Kjelsås kvalifisert seg til sluttspill. Foto: KJELSÅS HÅNDBALL

Sier treneren om Kjelsås 2000-håndballgutter, som har kvalifisert seg til nasjonalt sluttspill i Bring-serien lenge før alle kampene er spilt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.03.2017 kl 08:34

KJELSÅS: Som første lag har Kjelsås Gutter 2000 kvalifisert seg til Nasjonalt Sluttspill i Bring-serien. Selv med fire kamper igjen, har dermed de ubeseirede Nordre Aker-gutta nådd årets viktigste mål.

LES OGSÅ: Ingen over - ingen ved siden av.

Litt tidlig?

 
I helgen arrangerte Kjelsås selv tredje runde i Bring-serien. I en ganske så full Kjelsåshall viste guttene hva de er gode for, ved først å slå bergenske Bjørnar med tre mål, og så ved å nærmest å gruse Elnesvågen fra Møre og Romsdal med hele 15 mål. Dermed er de altså fortsatt ubeseirede i årets serie.

– Det er ikke alltid gutta leverer hundre prosent i kamper tidlig på morgenen, sier trener Mads Kjønstad.

– Dermed var vi ikke så overrasket over at de slet litt med å få opp farten mot Bjørnar, så selv om vi ledet hele kampen, følte vi oss ikke trygg på seieren før i de siste minuttene. Heldigvis er gutta våre i bedre form enn de fleste, og de slet seg til en tremålsseier 21-18.

Kjelsåsgutta på toppen. Foto: BRINGSERIEN


 

Høy tenning

Litt senere på dagen møttes Elnesvågen og Bjørnar, og her klarte førstnevnte å slå Bjørnar med fire mål, så det var ingen som følte at det var grunn til å ta lett på dagens siste kamp – mot nettopp Elnesvågen.

– Allerede på oppvarmingen så vi en helt annen tenning enn før første kampen. Og da kampen kom i gang, var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne, sier trener Tom-Robert Øvstetun Bakketun.

Det meste stemte

– Gutta spilte meget godt i forsvar, de hadde en suveren målvakt og gjorde motstanderne nokså ufarlige. Når vi fikk tak i ballen, rushet vingene våre og laget det ene målet etter det andre, dersom vi ikke rushet spilte, vi tålmodige angrep med høy fart, og da ble det vanskelig å henge med.

Bakketun fortsetter.

– En seier på 32-17 var godt i overkant av hva vi kunne drømme om på forhånd, så vi er veldig fornøyde med innsatsen til absolutt hele laget. Alle gutta bidro til de to seirene i dag.
 

Hovedmålet nådd

– Vårt hovedmål i år har vært å kvalifisere oss til Nasjonalt Sluttspill i Bring, og nå, med fire kamper igjen, vet vi at dette er på plass, sier trener Magne Løksa.

Han fortsetter.

– Men for oss er neste runde, mot solide motstandere som Strindheim, Glassverket, Vang og Bergen Vest, også svært viktige, så det er ingen som må tro at vi har noen planer om å legge oss bakpå fordi målet er nådd. Gutta våre har et veldig stort potensiale, så derfor gleder vi oss både til neste runde og til Nasjonalt Sluttspill 28-30 april, avslutter Løksa.
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...