Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Gutta vil også ha nye øyevipper

Bjørn Tore Omholt Jakobsen (35) er godt fornøyd med de nye øyevippene. - Det var litt gru-gleding i forkant, men jeg synes det ble bra! sier treningsinstruktøren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.12.2013 kl 15:27

OSLO: - Jeg kjenner mange som har vippeextension, men bare én mann, og han har gjort det i Australia. Blir spennende å komme tilbake på jobb etterpå og se om noen «ser det», sier Bjørn Tore Omholt Jakobsen, som ellers er treningsinstruktør på Sats Solli.

- Jeg gru-gledet meg litt i forkant, men synes det ble bra! Litt sjokk med en gang, også fordi vippene ble mørkere enn det som er naturlig. Men jeg regner med at man blir vant til de nye vippene ganske raskt, sier Bjørn Tore.

- En barriere er brutt

Avisen har tidligere skrevet om Grefsen Hudpleie, og om unge jenter som til og med har skulket skolen for å få satt på vippeextension. Innehaver Birgitte Vistung forteller at Bjørn Tore er den første mannen som får satt på vippeextension i hudpleiesalongen.

- En barriere er brutt her nå, men menn kommer stort sett etter og gjør det kvinnene får gjort med utseendet. Så jeg tror nok ikke Bjørn Tore blir den første og siste mannen som gjør dette her, sier Vistung.

- På Bjørn Tore har vi ikke forlenget de eksisterende vippene, slik kvinner som regel vil ha. Vi har kun gjort vippene fyldigere, sier Vistung videre. 

Klar for fest

Til helgen er det julebord på Sats.

- Jeg har i hvert fall pynta meg til jul allerede, og veldig klar for fest, ler Bjørn Tore. 

Flere saker fra dittOslo.no:

- Tenk om en unge hadde fått steinen i hodet

Flyr høyt etter medaljedryss

Folk er positive til bomring og rushtidsavgift i Oslo

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...