Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hafslund beklager trafikksituasjonen ved skolen og barnehagen

Ikke helt trygg skolevei.... Foto: FAU TRAFIKKGRUPPA KJELSÅS SKOLE

Igjen reagerer trafikkgruppa sterkt på Hafslunds anleggstrafikk, rett ved skolen og barnehagen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2017 kl 12:22

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har tidligere flere ganger omtalt Hafslunds arbeider ved Kjelsås, også ved Kjelsås skole og Kjelsås skoles barnehage.

Arbeidene er i forbindelse med Hafslunds nye kabler fra Kjelsås til Korsvoll.

Ved skolestart reagerte trafikkgruppa FAU (Foreldrenes Arbeidsutvalg) sterkt på trafikksituasjon ved Teknisk Museum og undergangen ved jernbanen, og en situasjon foreldre opplevde som såpass kaotisk, at de vurderte å anmelde arbeidene til politiet.

LES OGSÅ: Vil ha fotobokser langs skoleveiene

Asbjørnsens vei

Igjen er det trafikksituasjon i forbindelse med samme arbeider, som får trafikkgruppa til å reagere. Denne gangen i Asbjørnsens vei, rett ved skolen og barnehagen.


– Dette er svært sjokkerende å se i all den tid vi virkelig har tatt opp disse sakene med Hafslund, som har lovet utbedring, sier leder av nevnte trafikkgruppe ved skolen, Bjarne Vasset jr.

Beklager

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Hafslund, som onsdag formiddag svarer følgende.

– Dette er svært beklagelig, vi er i dialog med entreprenøren nå for å gjøre tiltak, svarer informasjonsansvarlig Morten Schau i Hafslund.

– Da har vi snakket med utførende entreprenør, som mener at de hadde en mann ute og dirigerte når lastebil eller gravemaskin var i bevegelse. I ettermiddag, ved skoleslutt, skal det være to dirigenter med synlig bekledning som skal dirigering trafikken, forteller Schau.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...