Nordre Aker Budstikke

Håkon har vært borte i nesten tre uker

Faren Håkon har vært savnet i snart tre uker, her med barnebarn i midten og sønnen til høyre. Foto: Privat

Det har blant annet vært lett etter den eldre mannen i Maridalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.08.2018 kl 11:21

OSLO: Siden lørdag 28. juli i år har Oslo politidistrikt etterlyst 76 år gamle Håkon Olsen. Han forsvant fra Madserudhjemmet i Madserud Alle 35 i Oslo ved midnattstider, natt til lørdag 28. juli.

Torsdag 16. august sender politiet ut ny pressemelding om Håkon:

– Den siste observasjonen på hjemmet er rundt klokken 23.30. Politiet har sammen med mange frivillige iverksatt et stort apparat med letemannskaper og hunder for å finne han. Håkon har nå vært saknet i rundt tre uker. Oslo-politiet har sammen med svært mange frivillig brukt store ressurser på å finne Håkon, skriver politiet.

Lett mange steder

Det er lett i nærområdet hvor han befant seg da han ble borte, og det er lett betydelig i området hvor han sist bodde. I Nordmarka, Østmarka, Stovnerskogen, Lørenskog, Gjelleråsen, Lilloseter, Losby, Mariholtet, deler av Maridalen; turstier, hytter, skur, toaletter og andre steder hvor man kan stikke seg bort.

Nordre Aker Budstikke har også tidligere fortalt at Håkon har bodd på Grefsen.


Den savnede Håkon Olsen. Foto: Oslo politidistrikt

Poliitet skriver videre at både politi, helikopter og hunder i tillegg til frivillige letemannskaper fra Røde Kors, Norske Redningshunder, Norsk Radio Relæ Liga, NITRO-gruppa og Norsk Folkehjelp har deltatt, men hittil er Håkon ikke funnet. Han er også etterlyst gjennom Facebook og media, men det er få eller ingen spor å gå etter.

LES OGSÅ: Leter etter faren, kritisk til sykehjemmet for manglende sikkerhet

Beskrivelse

Håkon er 175 cm høy, slank, rundt 60 kg, blå øyne, mørkegrått kort hår. Han er etnisk norsk. Han er i god fysisk form, med rask gange. Håkon har trolig beveget seg fra Madserudhjemmet. Politiet vet ikke noe om i hvilken retning. Det er kommet inn mange tips som er undersøkt, men hittil er han ikke funnet.

Håkon var iført lys blå t-skjorte, lys kaki farget shorts og lyse joggesko da han forsvant. Han tok også med seg en mørk genser. Håkon beskrives som en fysisk sprek mann som kan ha gått langt.


Hvis noen har sett Håkon, ta kontakt med Kriminalvakten ved Oslo politidistrikt, telefon 22669966 eller Oslo politidistrikts sentralbord 22669050.

Politiet skriver videre:

– Garasjer, uthus, kjellere og andre steder hvor det er naturlig å gjemme seg – også i nærområdet, er aktuelle steder å lete. Politiet har lett i vann, elver og bekker, og svært mange andre steder. Håkons tidligere nærområde rundt Stovnerskogen og Lillomarka mot Lørenskog, er et særlig aktuelt område.

Om han påtreffes eller finnes ber politiet om at publikum tar kontakt med Oslo politidistrikt umiddelbart. Oslo politidistrikt er åpne for alle typer tips som kan føre til at Håkon blir funnet. Alle tips er relevante i denne saken.

LES OGSÅ: «GPS bør bli tilgjengelig for alle som har demens»

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...