Nordre Aker Budstikke

Halloween på Grefsen og Korsvoll:

Tok tak i feiringen

Barna stortrivdes med feiring av halloween på skolen. Her med Sara fra klasse 6E (t.v), Viktor fra 6B og Mattis fra 5E. Foto: Tiril Haga

Halloweenfeiring på skolene, fredag: – Fint at vi kan feire her siden det blir litt vanskelig å feire halloween vanlig, på grunn av korona, mener ghostbuster Mattis.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.10.2020 kl 17:16

GREFSEN: – Jeg synes det er fint at vi alle får feiret sammen på skolen, sier Sara som går i klasse 6E ved Grefsen skole.

I storefri på Grefsen skole var det fullt av barn og voksne i alle mulige kostymer. Høyttaler med musikk var det også.

– Dette er en veldig gøy dag. Også er det fint at vi kan feire her siden det blir litt vanskelig å feire halloween vanlig, på grunn av korona, mener Mattis fra klasse 5E. Mattis har kledd seg ut som en ghostbuster, og kostymet er helt hjemmelaget.

Barna forteller at de også har laget flaggermus og spøkelseshus i timene.

Assisterende rektor Trine Anderson og rektor Are Enger hadde også kostymer. Trine er kledd ut som Dødens dronning og Are som supermann. Foto: Tiril Haga

Korsvoll

Korsvoll skole har også feiret felles halloween, her kan du se bilder fra fredagen:

Elevene på Korsvoll skole hadde også lagt innsats i kostymene sine for halloween feiringen på skolen. Foto: Janne Standahl

Elevene på Korsvoll skole i halloween kostymer. Foto: Janne Standahl

De voksne kledde seg også ut på Korsvoll skole. Foto: Privat


Noe av pynten på Korsvoll skole. Foto: Janne Standahl

Noe av pynten på Korsvoll skole. Foto: Janne Standahl

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...