Nordre Aker Budstikke

Han er en av mange som aldri er funnet

Håkon Olsen (76) forsvant fra Madserudhjemmet i sommer, og er fortsatt ikke funnet. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/PRIVAT

Håkon Olsen har vært borte siden i sommer, politiet er fortsatt ute etter tips i saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.12.2018 kl 19:58

OSLO: Nordre Aker Budstikke har flere ganger skrevet om Håkon Olsen, 76-åringen som forsvant fra Madserudhjemme i sommer - les tidligere sak her.

1523

NRK forteller at Håkon Olsen er en av 1523 personer som er registrert i Kripos' oversikt over savnede og antatte omkomne personer i Norge.

Den eldste saken i Kripos savnetregister er fra 1948.

Politiets viktigste vitne i letingen etter Olsen, er Sjur Fløtaker, som er sikker på at han møtte Håkon natt til 28. juli, ved Smestad:

– Jeg vet ikke hva som har skjedd, men han kan jo ha gått ut i marka. Det er ikke langt opp til skogen herfra, sier Fløtaker til NRK - her kan du lese hele saken.


Fløtaker forteller til NRK at han skal ha stoppet og snakket til Olsen, og at sistnevnte bekreftet at han hadde det fint og ikke trengte hjelp.

Lett mange steder - også i Maridalen

Det er brukt store ressurser på å finne Håkon. Det er lett i nærområdet hvor han befant seg da han ble borte, og det er lett betydelig i storområdet hvor han sist bodde – Nord- og Østmarka, Stovnerskogen, Lørenskog, Gjelleråsen, Lilloseter, Losby, Mariholtet, deler av Maridalen; turstier, hytter, skur, toaletter og andre steder hvor man kan stikke seg bort.

For mange år siden bodde også Håkon på Grefsen.

Håkons sønn har også tidligere kritisert sykehjemmet fra hvor faren forsvant, for manglende sikkerhet.

Politiet er fortsatt interessert i tips i saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...