Nordre Aker Budstikke

Nå står det om OL-plass:

Han har en veldig spennende helg i vente

Oskar Marvik (25) kjent som Tåsenplogen, satser mot OL neste år. Foto: Privat

Bryteren ble koronasayk før forrige stevne, men nå er han klar for å kjempe om OL-plass.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.05.2021 kl 10:03

TÅSEN: Oskar «Tåsenplogen» Marvik skal bryte i verdensstevnet Sofia i Bulgaria, helgen 6.-8. mai. Til stevnet kommer utøvere fra hele verden og det kreves finaleplass i stevnet for å kvalifisere til OL i Tokyo senere i år. Det er de to siste OL-billettene i hver vektklasse, som skal deles ut i dette stevnet.

– Oslogutten som kommer fra Tåsen, bryter til vanlig for Grünerløkka-klubben Sportsklubben av 1909 (SP09).

– Klubben har gjennom historien huset mange tidligere OL-utøvere som Tore Hem, Harald Barlie og Harald Hervig. Også brytere som Jon og Lars Rønningen startet sin aktive karriere i SP09. Nå håper vi det er Oskar sin tur til å skrive seg inn i klubbhistorien, sier Håvard Bergheim, leder av klubben.

Koronasyk

Marvik på 135 kilo bryter i 130 kilo-klassen, som er den tyngste klassen innen bryting. Han må derfor gå litt ned i vekt, før innveiing på kampdagen.

Bryteren Oskar Marvik - alias Tåsenplogen. Foto: PRIVAT


– Oskar ble koronasyk to dager før forrige kvalikstevne som var et Europa-stevne med tilhold i Ungarn. Han måtte tilbringe ti dager i karantene på et hotell der nede sammen med fire andre fra reisefølget, som også ble smittet. Det er maks uflaks å bli syk på dette tidspunktet. Oskar var i knallform og han var i tillegg «heldig» med trekningen av kampliste, sier Bergheim.

Han legger til at Oskar hadde en kjempemulighet til å kvalifisere seg om han hadde kunne stille til kamp i konkurransen.

For tiden befinner Oskar seg i Tyskland, hvor han finpusser formen foran kommende stevne. Her er det tilrettelagte forhold og gode utøvere han kan sparre mot.

– Nå er det siste mulighet for Oskar og andre bryterne som stiller i konkurransen.

Nyhetsbrev:


Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...