Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Håp for buss 55

Ruter vil se om det er mulig å etablere en ordning med en "servicepreget" busslinje for området som tidligere ble betjent av buss 55.

Ruter vil se om det er mulig å etablere en ordning med en "servicepreget" busslinje for området som tidligere ble betjent av buss 55.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2014 kl 13:39

GREFSEN/LILLO: Buss 55 ble for en tid tilbake lagt ned, til store protester fra mange. Tidligere i høst avslo Ruter Nordre Aker Bydelsutvalgets forslag til ny trase for busslinje 55. Men nå kan det være håp likevel.

- Jeg bor selv i Betzy Kjelsbergsvei, og mange fortvilte beboere har henvendt seg til meg etter at avslaget ble offentliggjort, sier Bente M. Larsen, også gruppeleder for Arbeiderpartiet i Nordre Aker.

Arbeidet for å få Lillobussen tilbake har fortsatt.

Enstemmig bydelsutvalg

- Et enstemmig bydelsutvalg ba om å få et nytt møte med Ruter, og i forrige uke møtte Bent Gerther-Rønning (H) og Bente M. Larsen (Ap) driftssjef Jo Inge Kaastad samt to ruteplanleggere, på vegne av bydelen, legger Larsen til.

Hun forteller om et "svært positivt møte" med Ruter.

- Ruter vil ta initiativ til en befaring der Bymiljøetaten, Bydel Nordre Aker og Ruter sammen ser på mulighetene for en snuplass for buss i området ved den nye flerbrukshallen tilknyttet Grefsen barneskole. Ruter vil se på om det er mulig å skape en forsøksordning med en servicepreget busslinje for området som tidligere ble betjent av linje 55, ifølge Larsen.

Et håp

Hun setter stor pris på Ruters imøtekommenhet.

- Det gir oss et håp om å få tilbake bussen, sier hun.

Fra møtet forrige uke, heter det blant annet: "...Møtedeltagerne var enige om at videre prioritering av forslaget til bydelen skal fokusere på et tilbud til de med lavere mobilitet, spesielt eldre, i de øvre delene av Lillo terrasse.

Ruter er villig til å se på mulighetene for å skape et tilbud til dette området mellom rushtidene. Ruter vil ta initiativ til en befaring der Bymiljøetaten, Bydel Nordre Aker og Ruter sammen ser på mulighetene for en snuplass for buss i området.

På bakgrunn av dette vil Ruter se på om det er mulig å skape en forsøksordning med en servicepreget busslinje for området som tidligere ble betjene av linje 55..."

Nominert på bystyrelista

Bente M. Larsen er også nå nominert på bystyrelista for kommunevalget i Oslo 2015, som eneste kandidat fra Nordre Aker.

- Jeg er glad for tilliten som er vist meg ved å bli valgt som kandidat til bystyret ved valget i 2015. Jeg har vært aktiv i bydelspolitikken i Nordre Aker i åtte år. Mitt politiske engasjement er bredt, og jeg er svært motivert for å bidra til at bydelene blir byggeklosser i en god og helhetlig politikk for Oslo, dersom velgerne ønsker det, sier Larsen til avisen.

Som bydelspolitiker har hun vært spesielt opptatt av kultur, oppvekst og skole, helse og samferdsel.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...