Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Håper på oppsving på Bislett

Foto: Foto: Alice Johansen

Mandag spiller Lyn årets første hjemmekamp på Bislett. Kan en ny hjemmebane ta Lyn til gamle høyder?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2014 kl 13:21

BISLETT: Lyn har hatt en reise fra bredde til topp i løpet av sine år med Frogner stadion som hjemmebane. Men når 2. divisjon 2014 starter mandag, har klubben byttet hjemmebane til Bislett.

Klubben hadde etter hvert vokst ut av Frogner, og kunstgressunderlaget gjorde spillertroppen mer skadeutsatt. Daglig leder Magnus Wattne i Lyn Toppfotball ser frem til å komme i gang med en ny sesong på ny bane.

- Det blir spennende. Ikke helt nytt, men en forandring. Gress er et stort pluss, jeg setter pris på at fotball spilles på gress, sier Wattne til dittOslo.

Større interesse

Fyllingsdalen er første motstander på Lyns nye hjemmbane. Wattne påpeker at mange lag får en ny giv av å flytte til ny stadion. Han håper Lyn også kan få en slik effekt.

- Vi håper på et oppsving i både publikumstall og interesse, slår Wattne fast.

De siste årene har Lyn hatt rundt 2000 tilskuere på serieåpningene sine. Wattne håper på omtrent like mange i år. 

- Og så satser vi på enda flere i byderbyet mot Skeid i cupen på torsdag, sier han.

Les også: Bredo: - Vi må prestere enda bedre enn i fjor

Vil fighte i toppen

For Lyn-fansen vil ikke arrangementene på hjemmekampene på Bislett være veldig forskjellige, sammenliknet med Frogner-kampene i fjor.

- Vi bemanner i all hovedsak med dugnad fortsatt, men vi vil ha en bedre infrastruktur. Vi har tatt over kiosksalget selv, så det blir litt mer å gjøre, men forhåpentlig får vi mer inntekter av det også, sier Wattne.

Lyn er opprykksfavoritt hos flere synsere. Selv vil ikke Wattne være like bastant.

- Vi går på banen for å vinne hver kamp. Men det er kun ett av 14 lag som rykker opp, så tilfeldigheter kan avgjøre. Jeg forventer uansett at vi er med og fighter helt der oppe, sier han.

Lyn møter Fyllingsdalen klokken 18.00 mandag. Vi i dittOslo streamer kampen direkte på våre nettsider!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...