Nordre Aker Budstikke

Begge trenerne slutter - nå er erstatteren klar

Noen av spillerne på Lyns lag i Toppserien etter seieren mot Vålerenga på hjemmebane for en måned siden. Foto: Christian Fredrik Borg

Tom Stenvoll er ansatt som ny trener for Lyns damelag i Toppserien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2020 kl 18:12

KRINGSJÅ: Det melder klubben i en nyhetssak på sin egen nettside mandag kveld.

42-åringen tar dermed over for Ole Johan Aas som gir seg etter nyttår. Stenvoll har de siste to årene vært trenerutvikler i Hålogaland Fotballkrets. Lyn Fotball opplyser at kontrakten har en varighet på to år, ut 2022-sesongen.

– Når dette kom som en mulighet, kjente jeg at dette var noe jeg har veldig lyst til. Prestasjonsmiljø har trigget meg så mye i mange år, og det er veldig gøy å være tilbake i den manesjen nå, sier den nye treneren i en uttalelse.

En rørt Tom Stenvoll tok farvel med fansen etter eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Sandefjord i Telenor Arena i 2010. Det var Stenvolls siste hjemmekamp i karrieren. Foto: Erlend Aas / NTB

Runde med familien

42-åringen forteller samtidig at han måtte ta en runde med familien hjemme. De var positive.

– Jeg har sterke følelser for Stabæk etter å ha vært der i så mange år, men nå er jeg i Lyn og skal gjøre det jeg kan for å utvikle Lyn til å bli så gode som mulig, noe jeg ser veldig frem til, sier han.

Stenvoll har selv vært aktiv fotballspiller og kan skilte med 14 år i Stabæk. Der har han også vært trener og var assistenttrener da klubben ble gullvinnere i cupen.

– Grundig prosess

– Vi har hatt en veldig grundig prosess med mange gode kandidater, men vi er ekstremt glade for å kunne gå ut med nyheten om at vårt førstevalg Tom Stenvoll har valgt å signere for Lyn. Han kommer med masse erfaring fra toppfotballen og har et sterkt ønske om at Lyn skal ta det neste steget, sier daglig leder i Lyn Fotball, André Melbye-Nørbech, i en uttalelse.

Og legger til:

– Når vi ser hva det yngste laget i årets toppserie har oppnådd denne sesongen, er vi veldig optimistiske med tanke på de kommende sesongene med Tom Stenvoll.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...