Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Har du en lenestol til overs, eller trenger du kanskje en?

Marit Gustavsen i Kjelsås skoles musikkorps inviterer til loppis i helgen. Foto: PRIVAT

Kjelsås skoles musikkorps setter opp Les Miserables i anledning 70-års jubileumet, og det koster. Da er det viktig at flest mulig kommer på loppis til helgen, oppfordrer Marit Gustavsen i korpset.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.09.2017 kl 08:42

KJELSÅS: For loppemarkedene er korpsenes viktige inntektskilde. Og i år er det spesielt, Kjelsås skoles musikkorps feirer 70 år.

LES OGSÅ: Kjelsåsmannen fridde på TV, tirsdag kveld!

Fra fjorårets loppis på Kjelsås skole. Foto: PRIVAT

Les Miserables

- Det skal vi markere med et storslagent show. I samarbeid med skolens kor, dansere, band og Uranienborg skoles musikkorps, fremfører vi vår versjon av Les Miserable, forteller Marit Gustavsen i loppekomiteen og korpset.

Hun forteller videre om fire konserter i dagene 3 - 5. november, i anledning jubileumet.


- Dette koster mye penger, og inntektene fra loppemarkedene er den viktigste posten som finansierer dette, forteller Gustavsen videre.

LES OGSÅ: Sjekk den laksen tatt i Akerselva!

Store ting på gang, for korpset i anledning 70-års jubileumet. Foto: PRIVAT

Henter lopper

Og oppfordrer flest mulig til å ta en tur innom Kjelsås skole i helgen.

Har du lopper til overs, så henter korpset torsdag, 21. september. Men da må du fylle ut skjema, oppfordrer Gustavsen - det finner du her.


Kjelsås skoles musikkorps er også på facebook.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...