Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Har du et knallskudd?

Er du god på straffe, eller kjenner noen som er det? Foto: LYN TOPPFOTBALL

Fotballklubben arrangerer første NM i straffespark. Vinneren blir sendt videre til VM i København.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2017 kl 14:59

KRINGSJÅ:Den 3. juni skal Lyn Toppfotball arrangere det aller første NM i Straffespark på Kringsjå. Dette er ikke en del av den organiserte idretten, og vi ønsker å skape et arrangement for alle ungdommer og voksne med interesse for ballspill og konkurranser, sier Daniel Tandberg-Johansen i administrasjonen i Lyn Toppfotball.

Det stilles ingen krav til kunnskap eller erfaring og arrangementet er åpent for alle over 16 år.

VM

NM i Straffespark samarbeider med DBU - Dansk Boldspil Union - som arrangerer VM i Straffe, og vinnerne av NM i Straffespark blir sendt til VM i København med reise, opphold og deltakeravgift betalt.

– Vi hadde tenkt oss å ta imot 32 lag til det første NM i Straffe, men ble fulltegnet allerede dagen etter påmeldingen åpnet. Det ble da besluttet å utvide arrangementet til 64 lag, som betyr at det vil være 320 spillere som skal konkurrere om den aller første NM-tittelen i straffespark, forteller Tandberg-Johansen videre.

Fem spillere

Hvert lag består av 5 spillere, hvorav en er keeper. Det er flest privatpersoner som stiller med lag, men det er også påmeldinger fra bedrifter.

– Vi har fått med oss mange spennende samarbeidspartnere som ønsker å gjøre dette til en vellykket dag, og ambisjonen er å gjøre dette til et nasjonalt arrangement allerede til neste år. Da med kvalifikasjonsrunder rundt omkring i hele landet, og de beste samles til en finale her i Oslo.

Filmet

Hele arrangementet blir filmet av et produksjonsselskap.

– TV3 har ytret ønske om å lage et innslag fra NM i Straffespark som skal sendes i pausen på Champions League Finalen som spilles samme kveld. Ambisjonen er å fylle Kringsjå med publikummere som vil være med på å lage dette til en fantastisk festdag, inviterer Lyn Toppfotball og Tandberg-Johansen.

DJ og andre aktiviteter

Utover kampene som skal spilles vil det være DJ som spiller musikk, aktiviteter og konkurranser som presisjonsskyting, hastighetsskyting og triksing - også for publikum.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...