Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

TV-aksjonen 2016:

Har du tid? Hver krok i bydelen skal få besøk

Årets TV-aksjon er for Røde Kors. Foto: TV-AKSJONEN

Ivar Christiansen oppfordrer igjen folket til å løfte blikket litt utover det trygge Grefsen og Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.09.2016 kl 08:38

GREFSEN: For han er som tidligere, engasjert i årets TV-aksjon, 23. oktober, og innsamling. I år til inntekt for noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt.

Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp.

- Krig og vold skaper enorme lidelser. Mennesker blir drept, og ringvirkningene for lokalbefolkningen er katastrofale. De mangler vann, mat og medisiner, helsetilbudet svekkes, de må flykte fra hjemmene sine og har ingen jobb å gå til. Dette fører igjen til underernæring, helseproblemer, utrygghet og fattigdom, fra TV-askjonens egen pressemelding.

Videre.

- Årets TV-aksjonsmidler går til Røde Kors sitt arbeid i ni land: Syria, Libanon, Sør Sudan, Afghanistan, Myanmar, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras. Pengene går også til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge.

To av femti

Lokale Ivar Christiansen har lyst til å skryte litt distriktet Kjelsås og Grefsen.

– I fjor ble vi nummer to av femti innsamlingsområder i Oslo, målt i antall innsamlede kroner. Skal vi klare å kopiere den bedriften i år, er vi avhengige av at både enkeltpersoner og familier møter opp i menighetssenteret i Gladsvei 47, og avlegger hver en krok av bydelen et bøssebesøk, oppfordrer Christiansen.

Ivar Christiansen, engasjert i TV-aksjonen og også styreleder i Kjelsås IL, oppfordrer oss til å stille bøssebærere, og å støtte aksjonen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Bøssebæringen skjer mellom klokken 16.00 - 18.00.

Man kan melde seg som bøssebærer via denne linken,eller send en sms direkte til innsamlingskomiteen for Grefsen og Kjelsås. Enten til Ola Borander 92261415 eller til Ivar Christiansen 91610873.

Eneste

Røde Kors er mange steder den eneste hjelpeorganisasjonen som slipper til med humanitær hjelp.

– Gjennom lokale frivillige får Røde Kors tilgang til dem som ellers ikke får hjelp. Gjennom TV-aksjonen skal flere mennesker i krig- og konfliktområder få livsviktige medisiner, helsehjelp, rent vann og mat. Behovet er enormt, og hvert bidrag er med på å redde liv, videre fra pressemeldingen.

LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...