Nordre Aker Budstikke

Har fått én million til sykkelsti

Den planlagte «Innstegsløypa», til venstre i bildet er svingen i Lachmanns vei, opp fra Langsetløkka. Foto: RYE

Den to kilometer lange «innstegsløypa» er nå fullfinansiert.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

LANGSETLØKKA: Det er Langsetløkka og Maridalsrunden stiprosjekt og SK Rye som jobber for å tilrettelegge for stisykling, og som melder at nå er den planlagte to kilometer lange «innstegsløypa» på Langsetløkka på Kjelsås fullfinansiert, etter at klubben har fått tilskudd både fra Sparebankstiftelsen DNB og spillemidler.

Klubben skriver at søknadsprosesser som dette er tidkrevende, blant annet fordi midler kun tildeles en til to ganger i året:

Tord Bern Hansen, leder av stiprosjektet til Rye sykkelklubb. Foto: RYE

– Vi er derfor er avhengig av å søke flere instanser for å komme i mål med prosjektet. Målet med utviklingen på Langsetløkka er å etablere et nettverk av bærekraftige, tilrettelagte stier for barn unge og nybegynnere på terrengsykkel. Sommeren 2020 ferdigstilte vi et mindre pilotprosjekt som er en liten del av «innstegsløypa». Formålet med pilotstien var å få en referanse på hvordan stiene bør bygges for å være bærekraftige, trygge og med minimalt inngrep i naturen, ifølge Tord Bern Hansen, som leder stiprosjektet, på egen klubbside.

Sykkelstien og pilotprosjektet ved Langsetløkka. Foto: RYE


Han fortsetter:

– Pilotstien har fått gode tilbakemeldinger både fra syklister og Bymiljøetaten som et eksempel å etterfølge, som vi selvsagt setter stor pris på. Vi håper å få på plass nødvendig godkjenning fra kommunen for «innstegsløypa» i løpet av 2021. I motsatt fall kan vi miste over en million kroner i finansiering.

Sykkelklubben sier til avisa at saken nå ligger hos Bymiljøetaten.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...