Nordre Aker Budstikke

Har lagt ut «gjestebøker» i marka

Sørbråten Idrettslag har satt ut kasser med gjestebøker, som her på Øyungskollen. Foto: STEINAR RIDENG BRODIN

Idrettslaget går nye veier for å oppmuntre til å gå mer på tur.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2019 kl 20:57

MARKA: «Da er det satt ut tre «kasser» med en «turbok», og hvor du kan skrive deg inn i. De tre kassene finner du på toppen av Barlindåsen ved utsiktspunktet, Øyungskollen ved utsiktspunktet, og Mellomkollen - ved stikrysset», skriver Sørbråten IL på egen hjemmeside.

«Disse bøkene blir tatt inn senhøstes. Hvor mange ganger har du da skrevet deg inn i første bok? Har du skrevet deg inn i alle tre bøkene? Mulig der vanker premier til høsten til ivrigste vandrer,» frister idrettslaget.

Utsikt til Øyungen fra Øyungskollen. Foto: STEINAR RIDENG BRODIN

– Lavterskeltilbud

– Styret kjøpte inn disse kassene og gjestebøkene for å fremme aktivitet for alle, også ikke- medlemmer. Dette er et lavterskeltilbud. I tillegg er dette en fin måte å bli kjent i nærområdet vårt på. Dette kan også sees i sammenheng med «månedens orienteringsløype», som vi har lagt ut de siste årene. Det er ikke så lenge før årets løype - altså juni-løypa - blir lagt ut på Sørbråtens ILs hjemmeside, skriver idrettslaget til Nordre Aker Budstikke.

Barlindåsen. Foto: Lars Katzenmeier

Stikrysset Mellomkollen. Foto: :Ragnhildur Arnadottir

St. Hansgaloppen

Dette er et aktivt idrettslag, og i tillegg kan nevnes St. Hansgaloppen, som i år arrangeres fredag 21. juni, med start på Maridalen skole. Det er løpet hvor deltagerne får kaffe og vafler i mål - her kan du lese mer.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...