Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Har scoret 17 mål på fire kamper

Skeid G04 på Norway Cup. Foto: PRIVAT

04-guttene fra Skeid har avansert i Norway Cup.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.08.2017 kl 22:15

VALLE: Det ble en thriller av en kamp, da Skeid-guttene møtte KFUM på Valle onsdag ettermiddag. Skeid lå under 2-1, men klarte å snu kampen i sin favør, og vant tilslutt 3-1 over «Kåffa».

Guttene tapte sin første kampe mot Ullern 3-1, men så spilte de seg opp og slo Kolbu 5-0 i kamp nummer to.

Tirsdag var siste avgjørende kamper i de innledende rundene. Mot Åsgårdstrand vant Skeid hele 8-2, og tok seg videre til A-sluttspill, og møtet med KFUM som også endte med seier.

– Guttene har blitt bedre og bedre etterhvert i cupen!

Nå venter neste kamp allerede klokken 19 onsdag kveld. Motstander blir Heggedal eller Follese.


Oppdatert - Dessverre ble det tap i 16-delsfinalen for 04-skeidgutta, samme kveld.

Les mer om de lokale lagene i Norway Cup her!

LES OGSÅ: Skeid vil skape keepermiljø i Nordre Aker

Lokalt lag fra områdene som dekkes av Nordre Aker Budstikke eller Sagene Avis? Tips oss!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...