Nordre Aker Budstikke

Boligbyggelaget har sikret seg eiendom ved skoletomta

Frysjaveien 33 c. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Eiendommen har en svært god beliggenhet, ifølge Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.02.2020 kl 10:49

BREKKE: Tidlig i januar sendte Usbl følgende melding til Plan- og bygningsetaten, til saken om nabotomta i Frysjaveien 31, som Oslo kommune har kjøpt med tanke på å bygge ny skole, og hvor Møller holder til i dag:

– Vi vil informere om at Usbl er den nye eieren av naboeiendommen rett nord for Gnr 59, Bnr 327. Usbl eier nå selskapet som har hjemmelen til eiendommen Gnr 59, Bnr 352 Frysjaveien 33C som i dag er bebygd med et næringsbygg. Usbl ber om at nabovarsler i reguleringssaken for skoleutbyggingen derfor varsles direkte til oss. Vi ser for oss en fremtidig boligutvikling på naboeiendommen, men skal drifte næringsbygget frem til denne transformasjonen kan skje. Vi ber om at alle nødvendige nabovarslingsdokumenter i saken oversendes til oss.

Eiendommen ligger mellom Frysjaveien og Akerselva.

Utleie inntil videre

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Usbl om saken:

– Vi bekrefter at Usbl har kjøpt eiendommen i Frysjaveien 33 c, og som ligger i selskapet Frysjaveien 33 c AS. Usbl overtok denne eiendommen i desember 2019. Usbl vil fortsette å drifte eiendommen som en næringseiendom og leie ut næringsarealene inntil videre, opplyser kommunikasjonsansvarlig Liv Krabbe Kyvåg.

– Svært god beliggenhet

Oslo kommune har utarbeidet VPOR for området med tanke på transformasjon av området til boligformål. Usbl har kjøpt eiendommen med tanke på fremtidig utvikling, men at det ikke foreligger noen konkrete planer for tomta per nå.

– Eiendommen har en svært god beliggenhet, og jeg er veldig fornøyd med at vi har fått kjøpt Frysjaveien 33 C. Det er i tråd med vår vekststrategi og bidrar til at vi har stadig flere attraktive boliger under utvikling til våre medlemmer. Vi ser frem til å jobbe videre med dette området, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl.

Usbl kommenterer at de har betalt «markedspris» for eiendommen, men ønsker ikke å gi ytterligere detaljerte opplysninger om kjøpsavtalen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...