Nordre Aker Budstikke

Hausken (43) satser utenfor landslaget

Anne Margrethe Hausken Nordberg under VM i Østfold i sommer. Foto: Christian Fredrik Borg

Orienteringsløper Anne Margrethe Hausken Nordberg fra Nydalens SK har bestemt seg for å stå utenfor landslaget i 2020.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2019 kl 14:29

NYDALEN: Det er Norsk Orientering som skriver at den meritterte o-løperen fra Nydalen, som har blitt 43 år, satser videre i 2020, men utenfor landslaget.

– Det er rett og slett en beslutning som handler om at jeg ønsker å prioritere tid med familien, sier Hausken til orientering.no.

Etter at hun ble mor, og spesielt etter at ektemannen Anders Nordberg ble klubbtrener i Nydalens SK, har hun hatt en friere rolle med hensyn til treningssamlingene for landslaget, ifølge Hausken.

Landslaget

Hun debuterte som senior på landslaget i 1997, og har 3 VM-gull og sammenlagtseier i verdenscupen på merittlista. I sommerens VM i Østfold tok hun to 4. plasser.

LES OGSÅ: I helgen deltok Anne Margrethe Hausken Nordberg i IL Kolls Trollnatta, og ble fraløpt av sine egne barn!


sin blogg skriver Hausken:

«Det er ingen hemmelighet at min kommunikasjon med landslagsledelsen kunne vært bedre de siste månedene. Jeg nevner det her fordi jeg vil understreke at mitt valg om å være kun Nydalenløper framover, kommer av det jeg allerede har skrevet om: Reisebelastning og vintertrening tilpasset 43 år gamle trebarnsmødre og trenerfruer. Jeg har i høst hatt separate møter med landslagssjefen, Olympiatoppens coach for orientering og dametrener Susanne Barkholt, og takhøyden på disse møtene har vært stor.»

Hun skriver også at hun har hatt veldig gode samtaler med den nyansatte damelandslagstreneren Susanne Barkholt i høst, og har tro på landslagsopplegget for neste sesong.

Les mer på Orientering.no og bloggen Hauskennordberg.com

Fortjenestemedalje

Anne Margrehte Hausken Nordberg er en stor stjerne i klubben sin Nydalens SK. Lørdag mottok hun klubbens fortjenestemedalje:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...