Nordre Aker Budstikke

Heldige er de lokale jentene som får være med i selveste «Annie»

Nordre Aker-jentene som er med i Annie på Lørenskog, fra venstre Tora Ørnhøi Falsnes (12) og Marie Therese Markhus (10). Foto: PRIVAT

– Det aller mest morsomme med denne forestillingen, er jo å få synge og danse samtidig, ifølge Marie (10).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2018 kl 11:26

NORDRE AKER: Nå er det to Nordre Aker-jenter som gleder seg veldig. Marie Markhus (10) og Tora (12) fra Kjelsås og Gaustad er plukket ut til å være med på Annie-musicalen på Lørenskog Hus, fra 18. oktober til 4. november.

Begge jentene møtte på audition, i våres på Lørenskog Hus og kjempet seg til rollene i konkurranse med flere hundre andre barn. Så ble det ny runde, og rundt 20 ble plukket ut videre, og som endte med åtte barn til slutt, som ble plukket ut til forestillingene. Begge jentene har egne replikker og synger og danser, og spiller samtlige forestillinger.

Tora og Marie gleder seg nok veldig til forestilling. Foto: PRIVAT

Marie

Marie spiller «Kate», ett av barnehjemsbarna.

– Det er helt fantastisk og veldig moro å få være med i en slik forestilling, sier Marie, som har mange jern i ilden, foruten skole og skuespillerdrømmer, trener hun kunstløp flere ganger i uka, i tillegg til dansetrening ellers - fra hiphop til ballett.


– Det aller mest morsomme med denne forestillingen, er jo å få synge og danse samtidig!

Og om hun skal bli skuespiller når hun blir store?

– Ja!

Tora

Tora spiller «Duffy» i stykket. Hun forteller som Marie at hun synes dette er veldig moro, og fint at man i tillegg blir kjent med nye og spennende folk. Hun er også en jente med høyt aktivitetsnivå, foruten skole og teater, er det riding og fotball på timeplanen.

– Jeg startet på Minken teaterskole høsten 2015, og har også danset ved Art Musikal & Ballettskole i to år etter Minken teaterskole. Det morsomste med å stå på scenen er det å få folk til å bli glade, og det å underholde folk - få de til å le!


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...