Nordre Aker Budstikke

Helgen i Nordre Aker:

Fest i russebuss og på Tyskertoppen

Foto: Christian Fredrik Borg (Illustrasjonsfoto)

En russebuss med tannlegestudenter, en bortskremt ungdomsfest og kjøring i motsatt kjøreretning var noe av det politiet måtte bryne seg på i Nordre Aker i helgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Politiet melder likevel om en relativt rolig helg i Enhet Vest, som dekker Oslo vest og Asker og Bærum. Dette er imidlertid noen av meldingene de fikk inn fra Nordre Aker:

BLINDERN/MARIENLYST: Fredag kveld klokka 19 kom det melding om mye støy fra det som skulle være en slags russebuss i Blindernveien. Politiet fikk etter hvert kontakt med bussen via eier. Det viste seg at den var leid ut til tannlegestudenter, og at russen således ikke kunne belemres. Bussen med tannlegestudentene hadde imidlertid kjørt inn i en parkert bil i Blindernveien og forårsaken noen mindre skader. Sjåføren hadde tatt bilder og lagt igjen beskjed på den skadde bilen. Politiet sørget for at bussjåføren og bileieren kom i kontakt.

TÅSEN: Fredag kveld klokka 19.45 ringte en melder inn som observerte ti jenter som fremsto ruset ved Tåsen skole. Politiet kom til stedet ti minutter senere og fikk kontakt med i alt fem jenter i 14-årsalderen som skal ha vært fulle, men ellers var relativt oppegående. Alle ble hentet av foreldre.

KORSVOLL: Klokka 20.30 kom en politipatrulje over en fest på Tyskertoppen, med det som ble rapportert å være 50-100 ungdommer. Da politiet kom til stedet forsvant deltakerne i alle retninger. Politiet hadde ingen grunn til å følge etter dem.

STORO: Et kvarter over midnatt, natt til lørdag, ringte en bussjåfør inn til politiet etter å ha observert en personbil som kjørte i motsatt kjørefelt på Ring 3. Bussjåføren kjørte da i vestgående retning mot Storo, fra Sinsen. Politiet fikk kontakt med Vegtrafikksentralen, som fanget opp registreringsnummeret på bilen. Det viste seg at bilen var ilagt bruksforbud. Vegtrafikksentralen fulgte bilen videre oppover Riksveg 4, den kjørte sakte og rart, men den ble så borte. Politiet lette helt opp til Gjelleråsen, uten resultat.


SOLEMSKOGEN: Lørdag klokka 12.50 kom en melder over en svart og hvit jakthund ved parkeringsplassen på Solemskogen. Politiet koblet på Bærum kranservice, som tar seg av bortkomne hunder i Oslo.

SINSEN: Lørdag kveld klokka 20.20 ringte en melder inn om vinglete kjøring, og mulig promillekjøring, på Ring 3 ved Sinsenkrysset. Politiet sendte en patrulje, men bilen var borte da patruljen ankom. Melderen kjørte en annen vei enn bilen det ble varslet om, og mistet den derfor av synet. Det kom ingen flere meldinger om denne bilen, og gitt at dette var en tid på døgnet med andre biler på veien, antok politiet at det ikke gjaldt promillekjøring likevel.

NYDALEN: Lørdag klokka 23 ringte en drosjesjåfør inn fra Nydalen etter å ha blitt angrepet av en passasjer. Sjåføren skal ha bedt passasjeren bruke munnbind, og ikke drikke alkohol i bilen. Det skal ha ført til at passasjeren angrep og klorte sjåføren. Det var totalt fire personer med i taxien, og de andre holdt kameraten, en mann i 20-årene, nede til politiet kom. Hendelsen ble filmet av et dashbordkameraet, og politiet tok personalia på mannen. Han ble imidlertid ikke pågrepet, og ingen ble skadet i tumultene.

NYDALEN: Lørdag kveld klokka 23.35 kom det en ny melding fra Nydalen, om en ordensforstyrrelse. En overstadig beruset mann i 30-årene slo i en dør og prøvde komme seg inn. Framme på stedet fikk politiet vite at vedkommende hadde vært på en fest med flere mennesker, men blitt så full at han ble kastet ut etter å ha tatt en annen person i ansiktet. Han skal selv ha fått et blått øye på veien. Mannen bodde selv i samme område og fikk muntlig pålegg om å komme seg hjem og holde seg i ro.

STORO: Søndag klokka 10.10 fikk politiet melding om en syklist som hadde falt i Grefsenveien, like ved Storokrysset, og at det muligens var snakk om beinbrudd. Syklisten, som var en ung gutt, hadde vært i en singelulykke. Foreldrene ble kontaktet og gutten ble hentet.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...