Nordre Aker Budstikke

Helt til bronsefinalen i Premier League

Andrine Hilton (20) henger høyt på Frysja. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/KRISTIN TUFTE HAGA

Andrine Hilton fra Kjelsås viste fin utvikling i Paris.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2018 kl 07:45

KJELSÅS: Landslagsutøver Andrine Hilton (20) kjempet seg i helgen frem til bronsefinalen i den nye utgaven av Premier League, det internasjonale forbundets eliteserie.

– Veldig god prestasjon

– Dette var en veldig god prestasjon av Andrine, som hadde sin debut i Premier League-sammenheng i Paris for kun ett år siden, etter at hun ble tatt opp på fulltidslandslaget. Andrine viser fin utvikling og form i godt samarbeid med både landslagstrener Wayne Otto og utøverne hun har rundt seg. Dette lover bra for det kommende junior-EM i Russland neste helg, sier Raik Tietze, utviklingskonsulent i Norges Kampsportforbund, på forbundets egne sider.

Videre står det følgende:

God start

I bronsefinalen fikk Hilton en svært god start, og ledet kampen mot motstander Christina Vizcaino Gonzalez fra Spania hele veien. Stillingen var 2-0 mot slutten av kampen, men hvor Hilton dessverre gjorde en feil og ble disket.

Nordre Aker Budstikke har tidligere fortalt om Andrine Hilton, og hennes vei mot mulig deltagelse i OL i Tokyo i 2020.


HER KAN DU LESE HELE DET TIDLIGERE INTERVJUET MED ANDRINE.

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...