Nordre Aker Budstikke

Enda en aktør flytter herfra

Helthjem har holdt til i Sandakerveien 121. Nå flytter både distribusjonsselskapet, og Schibsted Trykk fra lokalene. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Distributøren Helthjem har vokst kraftig de siste årene, og kunne i første kvartal av 2021 melde om en økning i pakkevolumet på over 143 prosent. Nå gjør de som Schibsted Trykk, og flytter fra Nydalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN: Det skriver selskapet i en pressemelding. Nå flytter Helthjem den nasjonale hovedterminalen fra Nydalen til Vestby kommune, hvor de får over 12.000 kvadratmeter å boltre seg på og kan håndtere 150.000 pakker daglig.

– Denne flyttingen er et solid løft for oss, og gjør at vi virkelig er klare for netthandelens høytid over sommeren og videre sterk vekst de neste årene. Korona har permanent endret vaner hvor det er tydelig at folk setter pris på vår raske og enkle hjemlevering, sier daglig leder for Helthjem, Anders Lunde Angen.

Helthjem er et distribusjonssamarbeid mellom medieselskapene Schibsted, Amedia og Polaris. Pakkesorteringen i Vestby er allerede i full gang, etter oppstart 6. juni.

– Vi så sommeren 2020 at vi raskt måtte få mer plass for å kunne vokse videre. Heldigvis har vi i Helthjem de flinkeste folka, hvor vi har besluttet ny lokasjon, planlagt overføringen og flyttet produksjonen, på under ett år. Det vil jeg si er et lite stykke logistikkhistorie, og jeg er svært takknemlig for de utallige timene mine kollegaer har lagt ned i et vel gjennomført prosjekt, sier Angen.

Også inni den nye terminalen i Vestby skal det gå fort: – Vi kan tilby levering til over 50 prosent av Norges befolkning innen 12 timer etter at pakkene har vært innom terminalen, sier Angen.


Helthjem har holdt til i Sandakerveien 121, der også Schibsteds trykkeri ligger. Tidligere i år fortalte Schibsted Trykk til Nordre Aker Budstikke at de flytter trykkerivirksomheten herfra mellom 2023 og 2025. Det til tross for at de har opsjon på leieavtale med OBOS fram til 2035.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...