Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her er årsaken til at det ser slik ut på Ring 3

Nesten stillestående trafikk på ringveien ved Storo. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det er svært saktegående trafikk på Ring 3 fra Sinen, i retning mot Tåsen lørdag ettermiddag, på grunn av tunnelarbeider.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.12.2016 kl 10:08

STORO: Det er tett og svært saktegående trafikk på Ring 3 fra Sinsen i retning Storo.

Det går ikke raskt i retning mot Storo og Ullevål. Her fra Sinsenkrysset. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Like før klokken 15 så det slik ut ved Grefsen stasjon. Det er saktegående trafikk i retning Tåsen, og lang kø på rampen mot Storo.

Også over Storokrysset er det mye trafikk som følge av redusert kapasitet på Ring 3.

Det er lange køer fra Storo for å komme ut på ringveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det er også mye trafikk på Tåsenlokket og kø i retning Nydalen og Storo.

Tåsentunnelen

Årsaken er, slik Nordre Aker Bustikke skrev tidligere i uken, at Tåsentunnelen er delvis stengt i helgen. Den pågående oppgraderingen av Tåsentunnelen krever at tre av tunnelens fire er stengt i perioden 16. til 18. desember.

Av hensyn til framkommelighet for store kjøretøyer, gjøres stenging effektiv mellom Storo og Ullevål, ifølge Statens Vegvesen.

Mellom Storo og Ullevål blir det tofelts trafikk på Ring 3.

– Innslusing av trafikken skjer ved Storo i vestgående retning. Trafikk i denne retningen vil kunne passere videre gjennom tunnelen. Trafikk i østgående retning skiltes opp på lokket over Tåsentunnelen, via Kaj Munks vei og videre til påkjøringsrampe fra Maridalsveien.

– Publikum som kjører til kjøpesentre ved Storo eller Ullevål bes beregne god tid, eventuelt vurdere om man kan benytte offentlig kommunikasjon, meldte Vegvesenet før helgen.

Tispunkt for stengingen:

  • Tofelts trafikk på Ring 3 mellom Storo og Ullevål fra fredag 16. des. kl. 22.00
  • Firefelts trafikk på Ring 3 mellom Storo og Ullevål fra mandag 19. des. kl. 05.30
  • Buss i rute slippes gjennom


LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...