Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her er det best å date!

Dating langs Oslos trikkenett? Ja, mulighetene er mange mener datingnettsted som har laget et uoffisielt trikkedate-kart. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ILLUSTRASJONSFOTO)

Ihvertfall ifølge datingselskapet, som nå har laget kart langs trikkelinjene, om hvor det egner seg best for en romantisk date. Teknisk Museum er blant annet trukket frem som et bra datested.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2016 kl 12:27

OSLO: – Oslo er en by full av single og en by som byr på et hav av spennende spisesteder, barer og kafeer. Men hvilke er de beste stedene til å gå på date?

– Og hvordan kommer man seg dit? spør datingbyrået Elitesingles, i en pressemelding de sendte ut torsdag.

LES OGSÅ: Her sitter mannen som ubeskjedent sier han har dratt opp hundretusenvis av norske kvinner og menn fra sofaen

Langs bytrikken

Men selvfølgelig kan de svare på akkurat det. Byrået har nemlig byttet ut stoppestedene på bytrikken med restauranter og andre lokaler som de mener egner seg godt til en romantisk date.

– De ulike fargene indikerer hva slags lokale det er. Alt fra hyggelige bakerier til stjernerestauranter er med på kartet, så man kan velge helt etter smak og behag, står det videre.

Blant annet er Teknisk Museum og Marka derfra plukket ut som romantisk sted, også restaurant i Nydalen.

SE KARTET HER:

Nå også et trikke-kart over hvor det er best å date! Laget som et stunt fra date-nettstedet. Foto: ELITESINGLES/RUTER

– Føre mennesker sammen

Anbefalingene ble valgt ut på grunnlag av omtaler på TripAdvisor og Yelp. Alle lokalene på kartet fikk minst 4 av 5 poeng, de fleste lå på 4,5 eller faktisk 5.

EliteSingles ble grunnlagt i Berlin i 2008 - målgruppen single mennesker som søker langvarige og harmoniske forhold.

– Vårt konsept er å føre mennesker sammen gjennom et matchingsystem som bygger på forskning om forhold og kompatibilitet, står det også i pressemeldingen.

LES OGSÅ: På denne tomten ønsker de å bygge 40.000 kvadratmeter bolig over 17 etasjer

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...