Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her er det kjørt opp dobbeltspor

Nå ligger disse og venter på deg. Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med kommunens løypesjef, som forteller hvilke strekninger som blir preppet med dobbeltspor mandag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 14:46

NORDRE AKER: Søndag var avisen i kontakt med løypesjefen i kommunen, Lasse Henriksen i Bymiljøetaten.

Mandag morgen var det klart for testkjøring, etter mye sne i løpet av helgen - les om tobente og firbente som koste seg i snøen i helgen.

- Vi prøver med preppemaskinen fra Sognsvann til Ullevålseter. Så får vi se hvordan det går, sa Henriksen til nab.no.

Avisen har mandag morgen vært i kontakt med Henriksen, som forteller at to strekninger i Nordre Aker  - med dobbeltspor kjørt av preppemaskinen - er klare mandagen.

To strekninger klare

- Vi klarte å få kjørt opp spor fra Sognsvann til Ullevålseter, så den strekningen er klar. I tillegg satser vi på å få kjørt opp Movann til Tømte senere i ettermiddag, forteller Henriksen.

Skjer det noe som bør deles med resten av Nordre Aker? TIPS OSS!

Han legger til at også strekningen Frognerseteren, Tryvann og til Nordmarkskapellet i Vestre Aker kan preppes. I tillegg til fra Steinbruvann i Lillomarka.

Snøen må fryse fast

Henriksen fortalte også i går at utfordringen er at den snøen som har kommet, har lagt seg som et noe løst lag oppå det som ble til is, etter regnværet. Hvis snøen ikke fryser skikkelig fast i isen, så hjelper det lite å kjøre preppemaskin. Da drar maskinen bare med seg all snøen, forklarte han.

- Så fort det mulig å kjøre med preppemaskinen andre strekninger, så vil vi selvsagt gjøre det, legger han til.

Også skiforeningen

Oslo kommune kjører opp løyper i Oslo kommuneskoger, Nordmarka, Lillomarka og Østmarka.

Skiforeningen kjører også opp løyper, men det er lenger inn i marka - les mer her.
 

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke reansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...