Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her er påskeføret på hjemmebane

PÅSKEVÆR: Etter snøfallet på torsdag er skiføret i Marka sikret gjennom påsken. God tur! Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Palmehelgen er i gang, og mange har startet en god uke med påskeferie. Slik ser det ut i Nordre Aker lørdag formiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.03.2015 kl 12:27

NORDR AKER: Hele byen ble tatt på senga da vinteren gjorde et spektakulært tilbaketog på torsdag.

Det var kaos i trafikken, og bussene stod en hel dag.

Åpent skisenter i Grefsenkollen

Men snøværet ledet noe godt med seg. For eksempel gjorde sjefen på Oslo Skisenter i Grefsenkollen, Peer Bakke, helomvending og meldte at alpinanlegget utvider sesongen og holder åpent hele påsken!

Vi har allerede gitt deg denne store guiden til hva du kan finne på dersom du blir hjemme i påskeuka.

Bra skiføre i Marka

Disse bildene er tatt lørdag formiddag, like innenfor Langsetløkka på Kjelsås. Det meldes om fint påske-skiføre. Litt hardt føre der sola ikke har varmet opp snøen, og best forhold for klassisk, får Nordre Aker Budstikke opplyst.

Vinteren er definitivt ikke over, og det falt 30-45 cm snø i områdene rundt Oslo torsdag, melder Skiforeningen. Sjekk ut Markadatabasen for oppdatert løypestatus i Oslomarka. God tur og god påske!

NB! Husk at vi går over til sommertid i helgen. Natt til palmesøndag skal klokka stilles én time fram. Og på onsdag starter båndtvangen for hund i Oslo. Fra 1. april til 20. august skal hunder holdes i bånd.

Les flere lokale nyheter fra Nordre Aker Budstikke!

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...