Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Her får du de beste harde julegavene!

Therese Svanstrøm (24) er daglig leder ved Eplehuset på AMFI Ullevaal.

Eplehuset på AMFI Ullevaal forsøker å gi de besøkende en spesiell kjøpsopplevelse: – Det er totalpakka av det vi tilbyr som gjør oss unike, sier daglig leder.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2017 kl 13:59

AMFI ULLEVAAL: Forretningen har nemlig gaver til alle som har vært ekstra snille i år. Det gjør at de serviceinnstilte ekspertene på Ullevaal vet å finne produktene som passer kundenes behov, også tilbehøret og tjenestene som gjør at du får mest mulig ut av Apple-produktene.

– Det er mye kunder, god atmosfære i butikken, og mange gaver blir kjøpt. Vi har flotte Apple-produkter som er populære, harde pakker under juletreet, som for eksempel Apple Watch, iPhone, iPad og Mac, sier Therese Svanstrøm (24), daglig leder ved Eplehuset på AMFI Ullevaal.

Eplehuset har stort uvalg av macer.

De beste julegavetipsene

Ut av Apple-skattekammeret trekker 24-åringen frem også noen av de andre produktene hun vet vil fenge i høytiden:

Trådløse headset og høyttalere, dette er flotte gaver som gir gode musikkopplevelser til de som får gavene. Flere har også fått øynene opp for smarte hjemprodukter, og her har vi utrolig mye kult i ulike prisklasser, sier Therese.


For gjengen på Ullevaal, blir «smarte hjem» sett på som løsninger som på en enkel måte gir god stemning, bedre komfort, økt sikkerhet, oversikt og kontroll over forbruk.

Uansett om du er hjemme eller ikke.

Eplehuset har smarte hjemprodukter i alle prisklasser.

Sporingsbrikker for nøkler og andre verdisaker, smarte blomsterpotter som vanner seg selv, og Philips Hue-smartbelysning er eksempler på produkter som er flotte julegavetips – til deg selv eller noen du er glad i! sier Therese, som for litt over ett år siden gikk rett fra studier til rollen som butikksjef.

– Jeg føler meg utrolig heldig som har en spennende jobb og kul arbeidsplass som Eplehuset! I tillegg til å jobbe med verdens beste team, er nok den daglige kundekontakten det beste med jobben: Mange flotte samtaler hvor vi inspirerer kundene våre, men der de inspirerer oss også, sier hun.

Vil påvirke til en økt digital livsstil

Ettersom 24-åringen og kollegene jobber med det hun beskriver som en spennende merkevare, blir samtalene til tider litt utenom det vanlige.

– Vi forsøker hele tiden være frempå med siste nytt og tilbehørsprodukter som beriker en digital livsstil! sier Therese,

Rundt om i landet er det over over 20 eplehus, med ansatte som jobber utrettelig for å sikre gode kundeopplevelser, uavhengig om det handles på vegne av privatpersoner eller bedrifter.

– Den kanskje viktigste og mest unike fordelen, er totaliteten i selskapet vårt, der vi har 22 butikker som gir stor tilgjengelighet, nærmest uansett hvor man befinner seg, skryter Therese, og påpeker også andre momenter kundene er tjent med.


– Vi har en nettbutikk som gir akkurat samme priser, samme fordelen og rask kontakt med vårt kundesenter via telefon eller chat. Vi holder også kurs og tilbyr ulike supporttjenester til både nye og eksisterende brukere av Apples produkter.

IPhone X står nok på manges ønskeliste. Du får den hos Eplehuset.

– Eplehuset på AMFI Ullevaal er Norges eldste Apple Premium Reseller, og er en viktig brikke i å være tilgjengelig i hele Oslo og omegn. Vi sikrer også lokal tilstedeværelse, sier Therese.

Les mer på Eplehusets nettsider!

Se AMFI Ullevaals nettsider her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...