Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her får du middag, dessert og hårfiks

LILLO GÅRD: Gry Bergstrøm, Edward Kiochu og Talor Brown har hver sin bedrift på Lillo Gård. De forteller om et flott nabolag. Foto: Janina Lauritsen

Bedriftene åpner på rekke og rad, på nye Lillo Gård.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.03.2020 kl 11:24

STORO: Nå har alle de tre bedriftene i Nycoveien 2, på Lillo Gård, åpnet.

CutnColors Factory åpnet dørene 11. oktober i fjor, men har nå fått selskap av doughnut-kaféen Talormade og Sabi Sushi, som begge åpnet dørene i februar.

Og alle tre forteller at de stortrives på Storo.

– Vi er superfornøyd! Det er mange som kommer til oss, det er tydelig at folk liker å bruke lokalmiljøet sitt, sier daglig leder hos CutnColors Factory, Gry Bergstrøm.

Her finner du en av Norges beste sushi-kokker

Frisørsalongen valgte å flytte hit fordi Bergstrøm selv er fra Grefsen og trives svært godt i området. De ønsket å jobbe på et nærsenter ved et knutepunkt, fremfor på et stort kjøpesenter. Lillo Gård ble da perfekt for frisørene.

CutnColors betyr nettopp klipp og farge, og konseptet skal være enkelt å forstå. Her er tanken at du skal kunne oppgradere behandlingene ut fra humør og lommebok. Men har du dårlig tid, skal du også kunne få en effektiv klipp. Frisørene kan også organisere lukkede events etter stengetid.

LILLO GÅRD: Nå er alle tre, Talormade, Sabi Sushi og CutnColors Factory, på plass. Foto: Janina Lauritsen

Daglig leder og kokk hos Sabi Sushi, Edward Kicho, er enig med Bergstrøm.

– Vi har hatt en bra åpning, sier han fornøyd.

Kiocho er en av Norges beste sushi-kokker. Han har tidligere jobbet for Alex Sushi og Itamae bar på Kamai. Denne Sabi Sushi-restauranten er den syvende i Oslo-området. I tillegg til å spise i restauranten, tilbys også takeaway. Og man kan spise kokkens meny i baren, hvor maten lages foran gjestene.

Fargerike smultringer

Er du mer fysen på noe søtt, har du nå fått et alternativ på hjørnet av Nycoveien 2. Talormade byr på et stort utvalg av doughnuts i alle mulige smaker og farger. Her er det stadig lange køer, så det er tydelig at de har blitt tatt godt imot på Storo.

– Nabolaget er helt fantastisk. Folk er så støttende, det er herlig! Noen ganger er ikke folk så glade i å få en kafé i nabolaget på grunn av bråk, men her er det bare hyggelig, sier eier Talor Brown.

Fra før har det også åpnet en Meny-butikk, Mester Grønn og Apotek 1 på Lillo Gård.

Og i løpet av våren kommer det flere serveringstilbud på Lillo Gård. Kompis, som er et velkjent restaurantkonsept i Trondheim, blant annet med hamburgere grillet på kull, og pizza, etablerer seg med sin første restaurant i «vognskjulet» på Lillo Gård, og regner med å åpne i løpet av mai.

– Vi jobber nå med å finne den rette restaurant driveren og konseptet til henholdsvis Kårboligen og Hovedhuset på Lillo Gård», sier Halvor Krafft, adm. dir i Nærsenter Utvikling som driver sentervirksomheten på Lillo Gård, i en pressemelding.

Tunet på Lillo Gård: Restaurant Kompis åpner i vognskjulet (til venstre) i mai, så er planen også servering i både hovedhus og kårbolig. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...