Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Her får du middagene du ikke vil gå glipp av

Mange deilige hovedretter å velge mellom hos Egon. Se menyene her! Foto: EGON

La deg forføre av deilige, norske ingredienser hos gjengen på Egon Ullevaal!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

AMFI ULLEVAAL: En behagelig og uformell stemning hilser deg velkommen til restauranten Egon på Ullevaal. Her skal alle finne noe de liker, og her hører alle hjemme.

Titter vi kokkene i kortene, for å vite hemmeligheten bak de herlige måltidene og bestselgerne, forstår vi raskt hvilke trumfkort de sitter på: Gode, norske råvarer!

– Det er kvalitetskjøtt som kommer fra Trøndelag og torsken kommer fra utenfor Lofoten. Laksen vår kommer fra Hitra og Frøya, og potetene som serveres til fisken er fra Bjertnæs & Hoel gård på Nøtterøy, sier Kevin Anheim Skog (43), daglig leder for Egon Ullevaal, og legger til med et glimt i øyet:

– Det er ikke snakk om bare norske råvarer, men vi bruker dem der de er best!


Villfanget torsk på Egon Ullevaal. Foto: EGON

Pulserende menyer

Egon-Kevin forteller han og de ansatte er stolte av produktet de leverer, der kokkene og servitørene daglig står på for å levere de beste gjesteopplevelsene.

– Lokalene er bygget i Egons velkjente stil. Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Vi har egen uteservering, der det blir trivelig å sitte uansett årstid, sier Kevin, som også ser frem til diverse lanseringer i løpet av de neste månedene.

Koselig atmosfære i restauranten.

– Vi har jobbet med drikkemenyen vår det siste året. På meny-lanseringen 1. juni dukker det opp mange nye spennende produkter. Dette gjelder da selvfølgelig også for matmenyen, sier mannen, som kan vise til en bred bakgrunn fra restaurant-, bar- og kafébransjen.


Du kan også slukke tørsten i restauranten.

På den tradisjonelle menyen finner du alt fra småretter, burgere, biffer og pizza, ved siden av en egen barnemeny. Utvilsomt måltider som gir vann i munnen til hele familien.

– Egon er unik med konseptet og bredden på menyen. Vi har et godt utvalg som gjør at alle finner sin favorittrett. Egon er perfekt for et par, en gjeng, eller en gruppe som skal ut og hygge seg. For oss betyr hver gjest, hver dag, hver time, alt, sier Kevin.

– Den beste kvaliteten

Restaurantsjef Kevin ønsker velkommen til enhver anledning på Egon Ullevaal.

Den daglige lederen understreker at Egon, som konsept, er opptatt av kvalitet i alle ledd, ærlighet både internt og eksternt, rettferdighet og korrekthet. Verdier som utvilsomt kommer gjestene til gode.


– Det er fantastisk å være sikker på vi har den beste kvaliteten på råvarer, god internkontroll og gode resultater på mat og drikke som vi serverer alle våre gjester, sier Kevin – og slår et slag for at enda flere skal kunne nyte godene når mørket har senket seg over hovedstaden.

Ifølge den daglige lederen er miljøet og atmosfæren som skapt for en alle tiders kveldsopplevelse.

– Vi har stort fokus på kveldene våre. Egon er i sitt ess på kveldstid, og det ønsker vi at flere skal få øynene opp for. Vi er en populær plass for barnefamilier på ettermiddagen, men vi er mer enn det.

– På Ullevaal har vi en del stamgjester som jeg bortimot forventer å se flere ganger i uken. Det er veldig hyggelig, og det kommer stadig flere. Vi som jobber i Egon er glad i mennesker, og det merkes, sier Kevin.

SE MENYEN PÅ EGONS NETTSIDER!


GÅ TIL AMFI ULLEVAALS NETTSIDER!

Velkjent interiør hos Egon Ullevaal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...