Nordre Aker Budstikke

Her gikk det galt

Traileren har kjørt seg fast i krysset Kapellveien / Morells vei. Foto: Kristin Tufte Haga

Traileren sitter bom fast i Kapellveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2021 kl 09:16

GREFSEN: Klokka halv ni torsdag melder en tipser om at det står en trailer bom fast i Kapellveien med dårlige dekk.

– Dette skjer mens traileren kjører mot Morellbakken skole fra Grefsenveien. Fullt kaos, traileren sperrer veien og også andre biler har kollidert, sier tipseren.

Traileren har kjørt seg fast i krysset Kapellveien / Morells vei. Foto: Kristin Tufte Haga

Tips oss! tips@nab.no

Oppdragsleder Kim Vinsland i oslopolitiet sier til Nordre Aker Budstikke at de fikk melding om traileren i Kapellveien klokka 08.15. Den har også vært borti en anne bil.

Han sier traileren har slitte dekk, og at politiet vil anmelde sjåføren, og at det muligens vil bli førerkortbeslag. Politiet jobber nå med å få bergingsbil til å fjerne den. Det skal ikke ha vært noen personskader i forbindelse med hendelsen.


Han kan i nitiden ikke se at politiet er på andre oppdrag i Nordre Aker.

Politiet har natt til torsdag og torsdag morgen meldt om at det har stått trailere fast flere steder på veinettet, blant annet ved Bryn, i Skulleruddumpa.

Flere busser har hatt problemer, blant annet var det lenge stans ved Ensjø på grunn av busser som sto faast i retning Helsfyr. Også i Kjelsåsveien har det vært store utfordringer torsdag morgen:

Torsdag 11. mars klokka 08.45.

Her står traileren fast.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...