Nordre Aker Budstikke

Her gjelder å være første and til mål

Snart klart for andeslipp - i Akerselva. Her fra tidligere lucky duck-race i regi av Kjelsås Fotball. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Klubben har funnet en «anda» måte å drive dugnad på.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2018 kl 08:02

KJELSÅS: Søndag 14. oktober slippes nesten 2000 gule ender i Akerselva.

Lucky Duck

– Førsteand til mål skal kåres. Det er Kjelsås fotball som arrangerer og dette er vår største dugnadssatsing i løpet av året. Tidligere måtte alle spillere i Kjelsås fotball selge kalendere til inntekt for klubben. Dette har vi nå erstattet med et mye morsommere Lucky Duck Race, der dugnadsinnsatsen komprimeres til en dag, forteller Mariann Staxrud Utstumo, arrangementsansvarlig i Kjelsås fotball.

I år er det Jenter 2010 som arrangerer med bistand fra styret, og neste år leveres stafettpinnen videre til Jenter og Gutter 2011.

12.00

Alt starter ved Brekkedammen - eller Frysja, som mange kaller plassen, på østsiden av elva.

– Vi tar med oss kiosk. Så blir det andesalg frem til klokken 12.45, den som kjøper den raskeste anda eller de som svømmer nesten like fort, vinner flotte premier. Dette arrangementet er for alle, man trenger ikke ha vært, eller være, fotballspiller for å delta, man trenger ikke like fotball engang! Alle er velkommen, dette blir moro, inviterer Mariann.


Og legger til:

– Vi kan forsikre om at vi har et stort apparat som fanger opp alle endene. Vi har også tau ved mållinjen som fanger opp endene, i tillegg til fire mann i kano

LES OGSÅ: Hvor er egentlig Frysja?

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...