Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her har de juletre-Take Away

Bare å ringe inn juletrebestillingen

Lyn idrettsklubbs julemarked er ikke som andre marked. Bare å ringe inn bestillingen, med ønske om høyde og bredde. Så blir treet levert rett på døren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2014 kl 15:55

KRINGSJÅ: Det er stor "utenomsportslig" aktivitet på Kringsjå om dagen. I og ved Lyns klubbhus, eller kanskje rettere skrevet Lyns julehus.

- Vi hadde et prøveprosjekt på dette for et par år siden. Nå har vi tatt julesteget helt ut, og trommet sammen til et stort julemarked her oppe, sier en av primus motorene i klubbens fotballgruppe, Harald Dahlstrøm.

Bedre tilbud

Nissegrøt, kaffe og bål, julematsalg og annet salg, julenek, juletrær med mer.

- Første dag var lørdag. Nissegrøten var skikkelig populær, og det ble faktisk tomt. Dette er et virkelig hyggelig marked, med mange hyggelig folk som både jobber her og som er innom. Med markedet vil vi bidra til at klubben har et enda bedre tilbud til spillerne. Vi håper på at flest mulig støtter oppom markedet, slik at medlemsavgiften også kan holdes så lav som mulig, oppfordrer Dahlstrøm.

Les også: Afterski på Grefsenkollen

Juletre-Take Away

Han skryter spesielt av juletrærne som selges på Kringsjå.

- De er av ypperste kvalitet. Skikkelig julete og fine. Grunnen til at vi kan tilby oss å ta imot bestilling på telefon, etter ønske om bredde og høyde, og kjøre hjem til folk med de innen rimelig avstand, er også at stort sett alle disse trærne er flotte juletrær. Fra Danmark, og så godt som dryssefrie, frister Dahlstrøm.

Julemarkedet og juletresalget er åpent hver dag fremover, fra klokken 15.30 til klokken 19.00, til og med søndag 14. desember.

 

 

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...