Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her kan barna trene uten at det koster fem øre

Fra tidligere bandyskole på Ullevål. Foto: ULLEVÅL BANDY

For klubben vil spre skøyteglede.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.10.2016 kl 10:48

ULLEVÅL: Vintersesongen er allerede i gang hos Ullevål Bandy. Fra 5. november og hver lørdag fra klokken 12.30, kan barna også bli med på gratis bandyskole for alle gutter og jenter fra første klasse til og med fjerde klasse.

– Vi setter også av en bås på isen til foreldre med yngre barn og dessuten en bås til foreldrebandy, inviterer Frode Lukassen i Ullevål Bandy.

– Barn fra hele byen er velkommen, legger han til.

LES OGSÅ: Trodde du ikke hesten gikk til tannlegen?

Vekke skøytegleden

Målet med gratis bandyskole er å lære barna å gå på skøyter, og at bandyskolen skal spre og vekke skøytegleden.

– Tilbudet er helt gratis og uavhengig om man er medlem i Ullevål Bandy.  Bortsett fra skøyter, så kan utstyr lånes. Både kølle, ball, vester og hjelm.
 

Egne instruktører

 
– Instruktørene er hentet fra våre egne unge rekker, og vi håper på at de kan være forbilder på siden for de yngre. Flere av instruktørene begynte selv med bandyskolen, og har fortsatt på aldersbestemte lag. Vi har en veldig hyggelig klubbkultur, sier Lukassen videre.

LES OGSÅ: Nå skal vi stille klokka igjen - se hva næringsministeren ble utfordret på av den lokale idrettsklubben i den anledning

Rekortidlig is

 
Bergbanen har siden gjenåpningen i november 2009 hatt kunstis.

– Banen er kjent for å ha rekordtidlig is. I tillegg er det åpent klubbhus, som bidrar til en hyggelig ramme og møtested for små og store

Verdens raskeste lagidrett

 
Lukassen fortsetter.

– Bandy er en av verdens raskeste lagidretter, som passer godt i kombinasjon med andre idretter, som for eksempel fotball, ifølge Lukassen.

Han forteller videre om et lagspill, som krever styrke, hurtighet og koordinasjon.

– Mange har stor glede og nytte av denne kombinasjonen. Alt går raskere på is og spillforståelsen tar mange med seg over på andre arenaer, sier Lukassen.
 
Mer info: www.uil.no

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...