Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Her kan du gå på ski

Her fra flotte forhold i Marka og på vei fra Kjelsås mot Movatn. Foto: Leiv Helsingen

Det meldes om fine løyper og forhold i Marka

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2016 kl 14:26

OSLO/NITTEDAL: Det meldes om flere oppkjørte løyper og spor i Marka ved Nordre Aker. Fra og med søndag 3. januar, fra Langsetløkka og mot Movatn. I tillegg til fra Midtoddveien - langs Maridalsvannet, og innover til Monsetangen.

LES OGSÅ: Hørt om Låkeberget Kafe? Drevet av Plomma - en stor og sterk mann, og glad i en dram

Også fra Movatn - Tømte - Holmtjern, i går lørdag 2. januar via sosiale medier. Det er de lokale idrettslagene som har kjørt opp løyper med scooter.

– Dobbeltspor fra Kjelsås til Nittedal, Tømte og Holmtjern. Bra forhold. God tur. Hilsen Kjelsås Langrenn og SørbråtenIL, også på sosiale medier søndag 3. januar.

Søndag ettermiddag var Kjelsås IL også igang med løypekjøring i det nye lanngrennsanlegger i Linderudkollen. Her kan du se hva som er kjørt opp.

Nordre Aker Budstikke har ikke fått bekreftet om løypa kjørt opp mot Holmtjern helt følger skiforeningens trase, som er følgende:

Ved Movatn

– Løypa starter ved jernbanestasjonen på Movatn. Herfra går du først i samme retning som jernbanelinja - fram til løypekrysset på østsiden av Nordre Movatn (...) Her tar du til venstre, og det samme gjør du i neste veikryss. Herfra stiger veien jevnt og trutt oppover lia, skriver skiforeningen.no

LES OGSÅ: Kjører opp løyper i det nye skianlegget ved Linderudkollen

Tømte

– Vår løype går videre oppover på veien, og følger den helt fram til løypekrysset ved Finntjern. Herfra er det ca. 600 meter opp til Tømte, ifølge skiforeningen.no.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...